A Győri Audi ETO KC Akadémia edzője, Tóth Lászlóné rangos szakmai elismerésben, Jenővári István Díjban részesült. Teca néni Bánhidi Bence válogatott kézilabdázó nevelőedzőjeként vehette át az emlékplakettet, és részesülhetett e hatalmas elismerésben.
Szívből gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

A Jenővári István Díjat az Magyar Kézilabda Szövetség a legeredményesebb nevelőedzők munkájának elismerésére hozta létre. A Díjban azok a nevelőedzők részesülnek, akik edzőként legalább 2 évig képeztek olyan kézilabdázót, aki a 5. hivatalos felnőtt válogatott mérkőzését lejátszotta a 25. életkorának betöltése előtt. Tóth Lászlóné Bánhidi Bence korai edzőjeként vett részt a jelenleg a MOL-Pick Szeged játékosa profi kézilabdázóvá válásában, akit 2019-ben a legjobb magyar férfi kézilabdázóvá is megválasztottak. Teca néni a mai napig részt vesz akadémiánk fiatal tehetségeinek képzésében, akik joggal néznek fel a minden nap aktívan sportoló szaktekintélyre.

Amikor Teca nénit Bencével kapcsolatos emlékeiről kérdeztük, azonnal mosolyra fakadt, és jó érzéssel gondolt a „nagyon cuki és aranyos” kisfiúra, aki "alkatával és magasságával korán kitűnt kortársai közül". "Alsó tagozatosként kerül hozzám, és ha jól emlékszem, hatodikos koráig volt velem. Tizedikes korában – pedig már jó ideje nem voltam az edzője –, odaállt elém, és megkérdezte: Teca néni, mit csináljak, hív a Füred? Annyit válaszoltam: Akkor csak menj! – emlékezett vissza Bencére nevelőedzője, Tóth Lászlóné."

Szívből gratulálunk az újabb rangos elismeréshez, és további sok sikert kívánunk!