A DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének 6. fordulójában idegenben, a Buducnost Podgorica vendégeként lépett pályára a Győri Audi ETO KC. A mérkőzés elején tetemes előnyt szereztek a győri zöld-fehérek, amit a hazai csapat minden igyekezete ellenére sem tudott lefaragni, aminek eredményeként újabb két BL ponttal gazdagodtak Oftedalék.

A Győri Audi ETO KC a kapuban Leynaud-val, és az alábbi sorral kezdte a találkozót: Nze Minko, Fodor, Kristiansen, Amorim, Edwige, Faluvégi. A hazai csapat támadott először, de Leynaud hárította a próbálkozást, mint sok másikat is a félidő során. A mérkőzést egyértelműen jobban kezdte a Győr, a hazai csapat első góljára 9 percet kellett várni, és a 20. percben is csupán 3 gólnál járt a Buducnost, miközben a többszörös BL győztesek már majdnem egy tucatot lőttek. A félidő utolsó 5 perce azonban a hazaiaknak sikerült jobban, az Audi ETO mindössze egyszer talált kapuba, míg a montenegróiak szépítettek 4 góllal. Görbicz hetesekkel és Nze Minko akciógólokkal négy-négy találatig jutott, míg Kristiansen háromszor volt eredményes. A félidő egy Buducnost időntúli hétméteressel ért véget. A csapatok 8-14-es állásnál vonulhattak az öltözőbe.

A második játékrészben nehezen indult el a gólgyártás, 5 percet kell várni az első találatra, amit a hazai csapat lőtt be Solbergnek, aki Leynaud-ot váltotta a kapuban. Az első győri találatot Lukács szerezte a 37. percben, majd még szerzett mellé másik hármat a félidő során. Nze Minko és Kristiansen két-két góllal növelte első félidei eredményét a második 30 perc során. Több alkalommal is adódott percekig tartó gólcsend a mérkőzés második felében, amikor nem találták a csapatok a jó megoldásokat, és adódtak hibák mindkét oldalon. Annak ellenére, hogy a Buducnost többször felzárkózott 3-4 gólra, a zöld-fehérek győzelmét nem veszélyeztették. A találkozó utolsó támadásából a hazaiak lőttek egy szépítő gólt, aminek következtében öt gólos különbséggel, 26-21-re nyert a Győri Audi ETO.