A Győri Audi ETO KC a K&H női kézilabda liga 10. fordulójában hazai pályán fogadja az FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét, ami az érvényben lévő kormányrendeletnek megfelelően zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. A 2019/20 szezon végén elmaradt szintén FTC elleni mérkőzésre megváltott jegyek tulajdonosai arra vártak, hogy a 2021. február 3-i mérkőzésen érvényesíthetik belépőiket, ez azonban sajnos a fent említett okokból nem lehetséges. A klub továbbra is kéri a szurkolók türelmét a soron következő hazai, Ferencváros elleni mérkőzésig, amikor mindenki érvényesítheti korábban megvásárolt jegyét.
Köszönjük szépen a megértést és a türelmet Szurkolóink részéről!

A jelenleg érvényben lévő, „A sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004. (III. 31.) Kormányrendelet” hatálya alá tartozó valamennyi kézilabda mérkőzés biztonsági kockázatára vonatkozó 29000/29163-11/2020 Országos Rendőr-Főkapitányság által kiadott határozat értelmében 2021. február 8-ig kézilabda mérkőzések csak nézők részvétele nélkül kerülhetnek megrendezésre.

A fenti rendelkezéseknek eleget téve a Győri Audi ETO KC 2021. február 3-i Ferencváros elleni bajnoki találkozója is zárt kapuk között kerül megrendezésre. Ebből az okból kifolyólag a klub nem tudja ezen a mérkőzésen érvényesíteni a 2020. tavasszal elmaradt FTC elleni mérkőzésre beváltott jegyeket annak ellenére sem, hogy korábban erről tájékoztatta szurkolóit. A klub bízik abban, hogy hamarosan a korábbiakban megszokott módon akár teltházas mérkőzés is rendezhető lesz, és a következő magyar bajnoki zöld-fehér rangadón akár már 5.500 néző is jelen lehet. A klub kéri a szurkolók megértését és türelmét a korábban megvásárolt jegyek beváltásával kapcsolatban, és kéri továbbá, hogy a jeggyel rendelkezők tartsák meg belépőiket, és a soron következő nyílt kapus FTC elleni hazai rangadóra használják fel. A klub saját hibáján kívül került ilyen helyzetbe, amely az egész világon sújtja a versenysportot de minden embertárunkat is, így most a szokásosnál is nagyobb megértésre és türelemre van szüksége mindenkinek.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!
Reméljük, hamarosan találkozhatunk otthonunkban az Audi Aréna Győrben!
Hajrá ETO, hajrá Győr!