A Győri Audi ETO KC akadémiai első két csoportja a Vasas SC csapatait fogadták bajnokságaik 15. fordulójában. Ifistáink félszáz találattal, a serdülők is nagy gólaránnyal szerezték meg a jól megérdemelt bajnoki pontokat. Edzőik elégedettek játékosaik teljesítményével.

Kun Attila, Akadémia 1. csoport, ifjúsági I. osztály: „A 4. helyezett csapattal készültünk egy rangadóra! Az első mérkőzésünkön egy stílusosan játszó, képzett játékosokra épülő gárdát ismertünk meg bennük. Ennek megfelelően próbáltuk azt a taktikát választani, ami számukra kellemetlen lehetett, ez az egresszív védekezésből induló nagyon gyors játék. Az első félidő közepéig tudták tartani velünk a tempót, utána viszont nagyon elfogytak mind erőben, mind gyorsaságban. Mi nagyon jól tudtuk forgatni csapatunkat, emiatt nem lett lassabb a játékunk, tudtuk tartani a tempót. A védekezésünkkel kapcsolatban van némi hiányérzetem, az eredmény azonban mindennél beszédesebb!. Örülök, hogy minden játékosnak tudok játéklehetőséget adni ezeken a mérkőzéseken is, és a lányok élnek is a lehetőséggel. Jövő héten rangadók jönnek, ahol, remélem, folytatjuk jó szereplésünket. Gratulálok az egész csapatnak és a stábnak is!”

Női ifjúsági I. osztály, 15. forduló
2021. február 03. 15:30
Győri Audi ETO KC – Vasas SC: 50-30 (25-14)

Pigniczki Krisztina, Akadémia 2. csoport, serdülő I. osztály: „Nagyon jól működött a védekezésünk, sok labdát szereztünk, és ezekből sikerült lerohanásokat vezetnünk. Szinte végig futottuk az első félidőt. Nagyon jó hozzáállással álltunk neki a mérkőzésnek. Minden lány bátran és nagy kedvvel játszott."

Női serdülő I. osztály, 15. forduló
2021. február 03. 13:30
Győri Audi ETO KC – Vasas SC: 41-20 (25-10)