A DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének 13. fordulójában Horvátországban lépett pályára a Győri Audi ETO KC a HC Podravka Vegeta vendégeként. Az egész mérkőzésen érezhető volt a két csapat közötti különbség, de a második játékrészben a fokozatosan növekvő gólkülönbség is megmutatta a Győr fölényét. A találkozón a Győri Audi ETO KC mindössze tizenöt gólt kapott, emellett azonban több mint harmincat szerzett, magabiztosan növelve ezzel BL pontjai számát. A Győri Audi ETO keretében lévő ifista, Ogonovszky Eszter élt a lehetőséggel, és meglőtte élete első BL-gólját.

A Győr kezdte a mérkőzést, Faluvégi az első támadásban hétméterest harcolt ki, amit Kristiansen értékesített megszerezve ezzel a Győr első találatát, aztán még két zöld-fehér gól következett mire megszerezték a horvátok első góljukat az ötödik percben. Elhúzott az ETO 6-1-re, majd szépített a hazai gárda. A 11. percet követően, 5-8-as állásnál mindkét csapat kereste a megoldást – egy 8 perces gólcsendet Hansen tört meg a 19. perben. A félidőre alapvetően jellemző volt az Audi ETO jó védekezése mögött Leynaud remek védési rátája, aminek köszönhetően gyors ellentámadásokra adódott lehetőség, amiből sorra születtek a gólok. A Győr felállt fal elleni támadójátékát megnehezítette a horvát oldalon is meglévő jó kapusteljesítmény. A győri védelemnek köszönhetően a Podravka sokszor a kapura lövésig sem jutott el. Néhányszor lett volna alkalma a hazai csapatnak, hogy egy gólra felzárkózzon, de nem tudtak élni a lehetőséggel. Oftedal és Kristiansen 3-3 gólig jutottak, Edwige és Nze Minko 2-2 góllal járultak hozzá a félidő végi megnyugtató, öt gólos előnyhöz. 8-13-as állásnál vonulhattak a csapatok szünetre.

A második játékrész más arcát mutatta az első félidőhöz képest. A horvátok elég hamar elfáradtak, és nehezebben tudták tartani a Győr által diktált tempót, akik végig tartották a nagyon szigorú védekezést olyannyira, hogy a második harminc perc alatt mindössze hét gólt szereztek a horvátok, ami a jó kapusteljesítménynek is köszönhető volt. Az Audi ETO támadójátéka feljavult a játékrészben, és az első félidőben kialakított előnyét fokozatosan növelve már a 42. percben Fodor bemutatkozó góljával tíz volt közte. Erre azonban még fokozatosan rágyúrt az ETO, Leynaud is kapuba talált egy mértani pontossággal elindított labdának köszönhetően. A győri keretben lévő fiatal tehetség, Ogonovszky Eszter is négyperc játékidőhöz jutott, aki nem tétlenkedett, néhány másodperccel pályára lépése után megszerezte élete első BL -ólját. Az utolsó zöld-fehér támadásból Brattset talált az egyébként nem könnyen bevehető horvát kapuba, megszerezve ezzel saját 5., az ETO 33. gólját, kialakítva ezzel a 15-33-as végeredményt.

Danyi Gábor: „Talán most működött legjobban a védekezésünk hosszú idő óta, és e mögött a kapusok is – főként Leynaud az első félidőben –  jól szerepeltek. A Podravka egy speciális kézilabdát játszik, amivel, láttuk a héten, hogy meglepte ellenfelét, de szerencsére mi nagyon jól tudtuk ezt kezelni, és fegyelmezettek maradtunk végig. Hozzáteszem azért azt is, hogy az első félidőben a támadójátékunk és a lövőszázalékunk hagyott némi kívánnivalót maga után, de ha hozzá ilyen védekezés társul, nem panaszkodhatom. A második játékrészben elöl is feljavultunk, és ennek köszönhetően fokozatosan növeltük előnyünket.”