Csapatunk, a Győri Audi ETO KC 2021. február 13-án, szombaton rangadót játszik az orosz CSZKA Moszkva csapatával, melyen a tét a csoport első helye lesz. Az EHF ezt a találkozót választotta a forduló mérkőzésének, azaz a Match Of The Week-nek (MOTW). Ugyan nézők sajnos nem lehetenek az Arénában, de most a DELO jóvoltából egy szurkoló felejthetetlen ajándékban részesül!

 

Kivételes lehetőség nyílik meg minden győri szurkoló számára! Bárki nyerhet egy DELO Superfan ajándékcsomagot, mely tartalmaz egy dedikált Győri Audi ETO KC mezt, egy hivatalos BL labdát, és egy menő DELO kulacsot is!

Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint el kell készítened egy 30 másodpercnél nem hosszabb videót, ahol úgy szurkolsz, hogy meggyőzöl bennünket, hogy TE vagy a DELO Superfan! Fontos, hogy, a videóban hangozzon el: „ÉN vagyok a legnagyobb SUPERFAN!” Használd a #DELOsuperfan hashtaget!

A legjobb videót a szombati mérkőzés félidejének végén a játékosok is megnézhetik az Audi Arénában a CUBE-on!

Készítsd el a videót, ügyelj rá, hogy fektetve tartsd a telefont amikor rögzíted, és töltsd fel saját oldaladra/fiókodba. Nagyon fontos, hogy ne felejtsd el megjelölni klubunk hivatalos Facebook vagy Instagram oldalát sem a posztodban!

A videókat legkésőbb csütörtökön, azaz február 11-én délig várjuk!

Mutasd meg mekkora szurkoló is vagy valójában, és nyerd meg az értékes nyereményeket!

Hajrá ETO!
Hajrá Győr!