A Győri Audi ETO KC Akadémiai csoportjai sorra játsszák bajnokságaik mérkőzéseit. Az ifjúsági I. osztályban a tabella első két helyezett mérte össze tudását, a Szombathely együttesét fogadták ifistáink. A többi csoport is több találkozón hely állt.

Kun Attila, akadémia 1. csoport, női ifjúsági I. osztály mérkőzés: „Rangadót játszottunk a tegnapi napon, amelyből sajnos nem mi jöttünk ki jól. Edzői szemmel vizsgálva nagyon jó mérkőzést játszottunk, ami a játékosaink fejlődését maximálisan szolgálta, de a tegnapi napon az ellenfél kispadja hosszabbnak bizonyult. Védekezésünkkel elégedett vagyok, kapusteljesítményünk az első félidőben szenzációs volt, Kiss Luca az elmúlt mérkőzéseken nagyon jól teljesített, de a tegnapi végjátékra kicsit elfáradt, ami igaz több meghatározó játékosainkra is.”

Női ifjúsági I. osztály 17. forduló
2021. február 24. 15:30
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – Szombathelyi KKA: 25-26 (12-11)

Pigniczki Krisztina, Akadémia 2. csoport: „A mérkőzésen remek védőmunkát nyújtottunk, ami sok türelmet igényelt a játékosoktól. Az ellenfél 7:6 elleni támadójátéka ritkaság ebben a korosztályban, így kevés alkalommal találkozunk ilyen típusú játékkal. Egységesen, zártan védekeztünk, amikor figyeltünk. Támadásban könnyen alakítottunk ki gólhelyzeteket, de figyelmetlenek, kapkodóak voltunk a befejezéseknél. Bátran játszottak a lányok, és ez kellett most a győzelemhez.”

Női serdülő I. osztály17. forduló
2021.február 24. 13:30
Magvassy sportcsarnok
Győri Audi ETO KC– Szombathelyi KKA: 29-23(16-11)

Pigniczki Krisztina, Akadémia 2. csoport: „Ahogy az eredményen is látszik, komolyan próbára tett minket az Érd csapata. A győzelmünk nem forgott veszélyben, de küzdenünk kellett minden labdáért. Sokszor a passzív játék határáig húzták támadásaikat, mi pedig türelmetlenek voltunk. Kapkodtunk, siettünk és ebből adódóan most több hiba volt a játékunkban, mint eddig. Nem baj, hogy ilyen típusú mérkőzést is játszottunk, hiszen ezzel is egyfajta tapasztalatra tettek szert a lányok.”

Női serdülő I. osztály16. forduló
2021.02.20. 13:30
Érd Aréna
Érd - Győri Audi ETO KC: 17-22 (7-13)

Bordásné Horváth Marianna, Akadémia 3. csoport: „Számunkra ez a mérkőzés a tisztes helytállásról szólt. Teljes kerettel is az ellenfél számított volna favoritnak, így pedig, hogy sok sérülést összeszedtünk a héten, próbáltuk megnehezíteni a dolgukat. A kényszer viszont új variálási lehetőségekre adott módot, mely felállásokban kicsit közelebb tudtunk kerülni ellenfelünkhöz, ők erre reagálva ismét közé tették azt a különbséget, ami nem volt túlzott.”

Serdülő 1. bajnokság 14. forduló
Győri Audi ETO KC II.-NEKA: 17-35 (5-16)

Kocsis Tibor, Akadémia 4. csoport: „Jó játékkal könnyű győzelem.”

U.15 bajnokság
2021. február 20.
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – Szombathely II: 39-17 (21-8)
Győri Audi ETO KC – Szombathely III: 36-10 (19-4)