A Győri Audi ETO KC a Hungast Szombathelyi KKA csapatát fogadta az Audi Aréna Győrben a K&H női kézilabda liga 17. fordulójában. A találkozó kimenetele nem volt kérdéses egyetlen percig sem. Az első félidőben hatalmas iramot diktáltak Oftedalék, és a koncentráció is maximális volt végig. A második játékrészben már láthattunk zöld-fehér hibákat is, és egy hatperces gólcsend is bekövetkezett, de a magabiztos Győri Audi ETO KC győzelmet nem veszélyeztette ezen a találkozón semmi, dupla annyi gólt szereztek Faluvégiék, mint az ellenfél. Az végeredmény: 40-20

A Fodor, Amorim, Brattset, Oftedal , Kristiansen, Faluvégi, kapuban Leynaud felállással kezdte a találkozót a Győri Audi ETO KC a Hungast Szombathelyi KKA ellen. Már az első támadás alkalmával eredményes tudott lenni a hazai csapat Amorim bombájának köszönhetően. Innen nem állt meg a győri gólgyártás, majdnem minden percben esett egy-egy zöld-fehér találat, a harminc perc alatt összesen 26 alkalommal találtak Faluvégiék a szombathelyi hálóba. A másik oldalon mindössze kilenc találatig jutott az idegenben játszó Szombathely. Az első játékrészben hatalmas tempót diktált az ETO, ami abból is látszott, hogy sorra születtek az indításgólok leginkább a két szélen játszó Faluvégi és Fodor remek teljesítménye által. A két szélső az összes ETO gól felének meglövésével járult hozzá az eredményhez. A 12. percben már tíz volt közte, és még tudta növelni előnyét az Audi ETO. Az ifista Csekő is pályára lépett, kb. öt perc játéklehetőséget kapott edzőjétől már az első félidőben. A játékrész felénél pályára lépett Nze Minko, Anne Mette és Edwige is, akik mindannyian góllal is hozzájárultak a 26-9 félidei végeredményhez.

A második játékrész elején sem vett vissza a rohamtempóból az Audi ETO, sziporkáztak a győri játékosok. Az ellenfél egyre nehezebben vette az akadályokat, a 47. percben még csak az ötödik gólját szerezte a Szombathely. A játékrész második felében már mindkét oldalon megfigyelhető volt olykor a koncentráció hiánya, de a zöld-fehérek részéről az eredmények így sem maradtak el, pedig a 36. percet követően  beálló hat perces gólcsendet Oftedal szakított meg. A mezőny legjobbját, Faluvégit – aki tizenegy gólig jutott a találkozón – szélen váltotta az ifista Csekő, és a mellette lévő poszton Ogonovszky is a pályára léphetett az utolsó öt percben. A 35. percben már húsz gól volt a különbség a két csapat között, és a félidő végén is ennyi állt az eredményjelzőn, a Győri Audi ETO KC pont dupla annyi gólt szerzett, mint a Szombathelyi KKA együttese. A végeredmény 40-20 lett.

Győri Audi ETO KC
Danyi Gábor
: „A mérkőzést megelőzően elterveztem, hogy milyen formációban mit fogunk ezen a meccsen gyakorolni, ami az első félidőben nagyrészt sikerült is  teljesítenünk. A második játékrész azonban nagyon nem volt jó, mert nem koncentráltunk eléggé, és olyan hibákat vétettünk, amit nem lett volna szabad, pláne azért nem, mert tudtuk, milyen mérkőzésre készülünk a hétvégén. Tanulnunk kell a hibáinkból. Gratulálok az ellenfélnek, főként a második félidőben a fiataljai által nyújtott teljesítményhez.”
Faluvégi Dorottya: „Gratulálok Török Rebekának az első NBI-es mérkőzéséhez, ez mindig emlékezetes marad, és remélem, jó emlékké válik majd. Nagyon jó tempóban szuper labdákat kaptam ma, aminek nagyon örültem, hogy tudtam is szinte mindet értékesíteni. Remélem, a hétvégén a BL-ben is hasonlóan fogom tudni segíteni a csapatot. A mérkőzés első része jó volt, a második félidőhöz képest azonban javulnunk kell.”

Hungast Szombathelyi KKA
Marosán György
: „Gratulálok a Győrnek. Sajnos sok energiát nem tudtunk a felkészülésre áldozni, mert nagyon fontos meccsünk volt a hétvégén. Egy edzéssel tudtunk készülni, amit az első félidő dekoncentráltságán is lehetett látni. A második félidőben azonban összeszedtük magunkat. Azt kértem a lányoktól, hogy próbáljuk meg ezt az egyértelmű kimenetelű mérkőzést tartalommal megtölteni, ezt nagyjából teljesítették is a lányok. További sok sikert kívánok a Győrnek!”
Török Rebeka: „Gratulálok a Győrnek! Köszönöm szépen az edzőmnek, hogy egy ilyen mérkőzésen léphettem először pályára NBI-es bajnokságban. Nagyon nagy élmény volt ilyen világsztárokkal a pályán lenni, és ellenük játszani. A csapatunk az első félidőben nem tudta tartani a hatalmas ETO által diktált tempót, a második félidőben sokkal összeszedettebbek voltunk, és örülök, hogy a Győr nem tudta még jobban növelni előnyét.”