Folyamatosan zajlik az utánpótlás játékosaink részére az évi sportfelszerelések kiosztása. A 15 év alatti utánpótlás csapataink számára adunk át sportfelszereléseket, valamint a gyermekek szervezetének egészséges működéséhez szükséges vitaminokat tartalmazó csomagokat, amiket a járványhelyzet miatt az egészségügyi stábok felügyeletével kapnak meg a gyermekek. 

A Győri Audi ETO KC utánpótlásának zömét az általános iskolás gyermekek adják, akik a gyermekbajnokságokban (U11- U14) és kisiskolai bajnokságokban (U8-U11) szerepelnek. Nekik adta át Dr. Bartha Csaba, egyesületünk elnöke a csomagot. 

„Köszönettel tartozunk a Magyar Kormánynak az évekre visszanyúló a kiemelkedő sporttámogatásért (TAO), nagy segítség ez a klubok számára. Minden évben lehetőség van az utánpótlás játékosaink edzés és a versenykörülményeik javítására és nagy öröm, hogy ezen fejlesztést nem csak az Akadémia játékosainak, hanem a fiatalabb korosztályok számára is tudjuk biztosítani. Öröm, hogy a gyermekek, akik nálunk kézilabdáznak, olyan sportfelszerelésben tudnak edzeni és utazni, melyek a nívós klubunkat képviseli.”  -mondta az elnök, majd hozzátette, idén a csomagokat sajnos ki kellett egészíteni: „Idén ki kellett egészíteni a csomagokat olyan eszközökkel is, amelyekre a járványhelyzet miatt van szükség, ilyen például a maszk, kézfertőtlenítő. Együttesünk nagy hangsúlyt fektet egyrészt a tudatos táplálkozás kialakítására, másrészt az edzések utáni minőségi regeneráció fokozására, így a klub orvosaival egyeztetve a korosztályoknak megfelelő vitamint is adtunk játékosainknak. Szeretném megköszönni, szponzorainknak jelen esetben az Adidas-nak, a Nutri8-nak és az Endo Plus Service-nek a segítséget a csomagok összeállításában”

A fiatal sportolók nagy örömmel vették át és bontották ki a csomagot, mely a teljesség igénye nélkül tartalmaz, sport- és utazó felszereléseket, melegítőt, kabátot, vitaminokat, törölközőt is. 

„Örülök neki, sok hasznos dolgot kaptunk. Különösen örülök a vitaminoknak, amelyek ebben az időben rendkívül fontosak, nem csak a sportolás, hanem az egészségünk szempontjából is.” –mondta Vajda Luca, aki csapattársával együtt, nagy örömmel bontotta ki a kapott csomagot. „A sok sportruházat mellett nekem már most kedvencem az egyen melegítő. Nagyon jó érzés úgy menni egy-egy találkozóra, hogy mindenki egységes felszerelésben érkezik, így ez is mutatja, hogy egy csapatba tartozunk és együtt küzdünk.” –tette hozzá Balogh Lili Zea az U-14-es korosztály játékosa.

Csapataink a járványügyi szabályokat betartva kapják meg a felszereléseket. A következő napokban minden csapat részére egyenként kerülnek kiosztásra a tartalmas csomagok.