Zajlik a munka a korosztályos válogatottaknál. Nagy öröm, hogy a Győri Audi ETO KC játékosai minden korosztályban képviseltetik magukat. A járványügyi helyzet miatt csak tesztelés után csatlakozhattak a játékosok a válogatotthoz, azonban a kialakult helyzet miatt nemzetközi mérkőzéseket nem engedélyezett a csapatoknak a Magyar Kézilabda Szövetség.

A junior válogatott tagjai egy héten keresztül Balatonbogláron készülnek, csapatunkból Farkas Johanna, Világos Diána, Csekő Brigitta és Kürthi Laura kapott meghívót.

Az ifjúsági válogatott összetartás Siófokon zajlik, ahol Farkas Júlia, Havasi Virág, Farkas Eszter, Varga Virág, Szemes Szonja képviseli klubunkat.

A serdülő válogatott pedig első közös összetartásán vett részt, ahol három héten keresztül, három napot töltenek el együtt. A bő keret tagja Vajda Luca, Varga Dalma, Horváth Lili, Kiss Diána, Czébán Stella, Granát Dorka, Rédecsi Polett, Németh Petra és Balogh Lili.

A serdülő válogatott összetartásáról, a másodedzőt, Sepsiné Pigniczki Krisztinát kérdeztük.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült végre edzőtáborba eljutni. Tartalmas három napot töltöttünk el a játékosokkal. A lányok bizonyították, hogy nem véletlenül kerültek be a hatvan fős keretbe, hiszen mindenki remekül teljesített a saját posztján. A keret további megismerésére még további két alkalom áll lehetőségre ebben a válogatott időszakban.”

Egy győri játékos, Mészáros Anna pedig a korosztályos szlovák válogatottba kapott behívót.