A Győri Audi ETO KC korábbi elnöke, jelenlegi örökös tiszteletbeli elnöke Vanyus Attila, ma 2021. április 30-án ünnepli 75. születésnapját. Ezúton e jeles évfordulón köszöntjük őt.

Vanyus Attila több, mint 20 éven keresztül volt a magyar női kézilabdázás meghatározó alakja. 1989- 20011-ig, huszonkét éven át vezette a győri női kézilabda csapatot, lefektette és megalapozta a jelen sikercsapatának alapjait, mindezek mellett pedig elévülhetetlen érdemeket szerzett a sportág győri utánpótlás bázisának kialakításában. 2011-től kezdve a mai napig örökös tiszteletbeli elnökként segíti egyesületünk munkáját.

„Nagyon sok szeretettel köszöntöm Attila bácsit és boldog születésnapot, valamint jó egészséget kívánok neki ezen a kerek évfordulón – köszöntötte a klub örökös tiszteletbeli elnökét dr. Bartha Csaba klubelnök. – Tudom, hogy az unokák mellett a Győri Audi ETO KC és a kézilabda jelenti az örömöt az életében. Sajnos ebben a vírushelyzetben csak otthonról tudja bíztatni a csapatot. Nagyon hiányzik is a mérkőzésekről, sokat gondolunk rá. De most az egészség megőrzése a legfontosabb, bízom benne, hogy minél előbb újra köreinkben tudhatjuk. Attila bácsi egy olyan ember, akinek igazán szívügye a győri kézilabda. Nagyon jó egészséget kívánok neki, és remélem, hogy hamarosan megfelelő alkalmat tudunk találni, hogy személyesen is fel tudjuk őt köszönteni!”

Vanyus Attila munkássága elismeréseként 2013-ban megkapta Győr város Díszpolgári címét, a Győri Audi ETO Kézilabda Club felépítésében és legmagasabb szintre emelésében vállalt önzetlen, áldozatkész munkájáért, valamint Győr város kézilabda sportja érdekében kifejtett magas színvonalú szakmai tevékenysége és elhivatottsága elismeréseként.  

Ezúton kívánunk neki jó egészséget és boldog születésnapot.

Szeretettel köszöntünk Attila bácsi! – Isten Éltessen Sokáig!