A K&H női kézilabda liga 21. fordulójában az Alba Fehérvár együttesénél vendégszerepelt a Győri Audi ETO KC. Remekül kezdett csapatunk, már a mérkőzés legelején sikerült gyorsan öt gólos előnyt kidolgozni, végül nyolc gólos győri vezetéssel vonulhattak félidőre a csapatok. A második játékrészben is megállíthatatlannak bizonyult csapatunk, mely végül tizenöt góllal, 40-25-re múlta felül az Alba együttesét.

A Görbicz, Amorim, Oftedal, Edwige, Kristiansen és Faluvégi hatossal, valamint Leynaud-val a kapuban kezdtük a mérkőzést és hat perc elteltével már 5-0-ra vezettek Kristiansenék. A következő percekben gyorsan kiegyenlítődtek az erőviszonyok, a hazaiak időkérése valamelyest hatott, de negyedóra elteltével sem tudott közelebb zárkózni az Alba a zöld-fehérekhez (4-9). A győri gólgyártás ugyan folytatódott, de ebben a periódusban sok technikai hibát elkövettek a csapatok. A 22. percben Görbicz Anita találata után már nyolc góllal, 15-7-re vezettünk. A félidő végére a különbség nem, csak az eredmény változott, 18-10-es győri vezetéssel mehettek szünetre a csapatok.

Ugyan a hazaiak kezdtek két gyors góllal, de a 36. percben Amorim góljával, már tíz góllal, 23-13-ra vezetett csapatunk. A védekezés ekkor remekül működött, de a támadások hatékonyságával nem lehetett teljes mértékben elégedett Danyi Gábor. A 48. percben már tizenkét góllal vezetett csapatunk az Alba ellen (31-19). A hátralévő percekben már csak a különbség nagysága volt kérdéses. Az utolsó percben Stine Oftedal megszerezte a csapat negyvenedik találatát, mely a mérkőzés utolsó gólja is volt egyben. Végül tizenöt gólos, 40-25-ös sikert aratott  a Fehérvár otthonában.

Danyi Gábor: „Az volt ma a célunk, hogy dinamikus futó mérkőzést játszunk. Próbálunk felkészülni minden egyes mérkőzéssel az előttünk álló találkozókra. A különbség talán túlzott a két csapat között. Védekezésben voltunk jobban, a támadásban sok hibát vétettünk.”

Eduarda Amorim: „Egy futós mérkőzést játszottunk. Nagy energiájú, dinamikus találkozó volt. Voltak hibáink, amiket ki kell javítanunk a következő mérkőzésekre."