Szurkolók előtt lép pályára a Győri Audi ETO KC soron következő hazai bajnoki mérkőzésén, 2021. május 8-án, szombaton 16 órai kezdettel a DVSC együttese ellen. A mérkőzés látogatása érvényes bérlet vagy jegy felmutatása mellett védettséget igazoló kártya és személyazonosító okmány felmutatásával lehetséges.
Május 4-én indul a jegyértékesítés!

A Győri Audi ETO KC DVSC Schaeffler elleni K&H női kézilabda liga mérkőzése nézők előtt kerülhet megrendezésre. A jegyértékesítés május 4-én, kedden reggel veszi kezdetét online a jegymester.hu oldalon, személyesen pedig a győri Látogatóközpontban.

Felhívjuk Szurkolóink figyelmét az alábbi rendelkezések és kérések betartására!

- Kapunyitás május 8-án szombaton 14 órakor lesz, kérjük szépen, időben érkezzenek a hosszú várakozás elkerülése érdekében! A helyszíni jegyértékesítés a védettségi igazolást követően lehetséges.

- A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet előírásait betartva az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkoló akkor léphet be a mérkőzésre, ha koronavírus ellen védett, ill. ha védett felügyelete alatt lévő kiskorú személy.

- Védettségét mindenkinek belépés előtt igazolnia szükséges védettségi igazolványa, és az azon feltüntetett személyazonossági hatósági igazolvány együttes felmutatásával.

- 18 év alatti szurkoló csak védettséget igazolni tudó felnőtt felügyeletével vehet részt a mérkőzésen.

- Játékosaink égészsége védelme érdekében kérjük szurkolóinkat az arcot és orrot eltakaró maszk használatára az Audi Aréna Győr egész területén, ezen kívül a mérkőzés lefújását követően nem lesz lehetőség a játékosokkal fizikai kontaktba kerülni - pacsizni és szelfizni. Emellett kérjük szépen szurkolóinkat, hogy igyekezzenek minél hamarabb elhagyni az aréna területét a mérkőzés végeztével.

- Arany bérleteseink számára a – korábban megszokott – külön bejárat megnyitásra kerül, ahol csak és kizárólag arany bérlettel rendelkezők léphetnek be a szükséges védettség igazolását követően.

- A mérkőzés ideje alatt az Audi Aréna Győr földszinti kerengőjében kettő büfé tart majd nyitva, kérjük szépen, időben érkezzenek a hosszú sorok elkerülése érdekében.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Találkozzunk szombaton, és szurkoljunk együtt a csapatnak immáron személyesen az Audi Aréna Győrben!

Hajrá ETO, hajrá Győr!