2021. május 15-16-án, Veszprémben rendezik a Tippmix Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A Győri Audi ETO KC szombaton az elődöntőben az FTC-Rail Cargo Hungaria együttesével küzd meg a fináléba kerülésért. A mindkét napra érvényes belépőjegyek péntek délutánig igényelhetők.

A Magyar Kézilabda Szövetség a négyes döntőre minden klub számára biztosít jegyeket, melyek 7000 forintba kerülnek, és mindkét játéknapra érvényesek. Az eseményre csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni, az MKSZ tájékozgatása szerint ez a 18 éven aluli nézők esetében is feltétel!

A győri szurkolók 2021. május 7-én, pénteken 15 óráig jelezhetik a részvételi szándékukat a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület hivatalos e-mail címén, a gyorietoksze@gmail.com címen. Az e-mailben fel kell tüntetni a jegy igénylő pontos nevét, az igényelni kívánt jegyek számát, több jegy vásárlása esetén minden jegyvásárló nevét és egy telefonos elérhetőséget is. A jegyigénylés véglegesítéséhez szükséges a megrendelt jegyszám ellenértékének elutalása is a szurkolói egyesület bankszámla számára.

A banki utalás adatai:

Kedvezményezett neve: Győri ETO KSZE
Kedvezményezett számlaszáma: 11737007-20741761
Megjegyzés: e rovatban fel kell tüntetni a jegyvásárlók nevét a könnyebb azonosíthatóság végett.

Nagyon fontos, hogy a jegyek igénylésének NEM FELTÉTELE a szurkolói egyesületi tagság!  Az MKSZ leírása alapján az egy csapatnak szurkoló nézők ültetése miatt szükséges ez a megoldás.

Fontos, hogy az MKSZ csak abban az esetben indít majd jegyértékestést a négyes döntőre, amennyiben a négy csapat által elküldött jegyigényeket követően maradnak szabad helyek a Veszprém Arénában! Aki tehát szeretne ott lenni a Tippmix Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupán - az mindenképpen regisztráljon és vásárolja meg jegyét a szurkolói egyesületen keresztül.

Tippmix Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa négyes döntő programja:
Május 15., szombat, elődöntők
14:15:
 DVSC SCHAEFFLER – Kisvárda Master Good SE
16:45: FTC-Rail Cargo Hungária – Győri Audi ETO KC

Május 16., vasárnap
15:45: Bronzmérkőzés
18:15: Döntő