A K&H női kézlabda liga 22. fordulójában a DVSC SCHAEFFLER csapatát fogadta a Győri Audi ETO KC. A nehéz meccskezdet után, gyorsan átvette az irányítást csapatunk és hat gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre. A második játékrészben tovább sikerült növelni az előnyt, végül 41-23-as győzelemmel zárult a mérkőzés.

Görbicz Anita vezetőedzőként a Fodor, Oftedal, Brattset, Amorim, Kristiansen, Lukács hatosnak és Solbergnek szavazott bizalmat. A vendégek kezdték jobban a találkozót (1-4), de a 12. percben már döntetlent, mutatott az eredményjelző (7-7), negyedóra elteltével pedig már át is vette a vezetést csapatunk (10-9). A félidő második felére összeállt a védekezés és támadásban is gyors gólokat tudtunk szerezni, Fodor és Kristiansen járt élen a gólszerzésben. A félidő végén alakult ki a legnagyobb addigi különbség, 19-13-as vezetéssel vonulhattunk a szünetre.

Ugyan a második játékrész első találatát a vendégek szerezték, de Brattset góljainak a 35. percben, már tíz volt a két csapat között a különbség (25-15).  A remekül működő győri védelmet, a kapuba félidőben beálló Laura Glauser sorozatos védéseivel segítette. A 44. percben Fodor Csenge szerezte a harmincadik győri találatot (30-17). A különbség tovább nőtt, az 51. percben már tizenöt góllal vezetett csapatunk (35-20). Az utolsó percekben már csak a győzelem mértéke volt a kérdés, végül 18 góllal, 41-23-ra győzött a Győri Audi ETO KC Görbicz Anita debütáló mérkőzésén.

Görbicz Anita: „Furcsa érzés volt vezetőedzőként a pályán állni, de a tegnapi edzés után nyugodtan jöttem ma meccsre. 1-4-nél sem voltam ideges, tudtam, hogy a lányoknak kell egy kis idő felvenni a tempót. Az elején nem éreztük a távolságot védekezésben, de ezt gyorsan rendezni tudtuk. Elégedett vagyok, de még van hova fejlődnünk.”

Anne Mette Hansen: „Nagyon nehéz mérkőzés volt, hiszen sok dolog történt velünk az elmúlt napokban, ráadásul olyan csapat érkezett ma hozzánk, akik ellen hatvan percig kellett küzdeni. Azt gondolom, ma igazi csapatként játszottunk, és fontos volt, hogy megmutassuk, sokkal jobb teljesítményt tudunk nyújtani, mint legutóbb. Külön öröm volt újra nézők előtt játszani hazai pályán.”