A Tippmix Török Bódog Női Magyar Kupa döntőjében a Győri Audi ETO KC a Debrecen ellen lépett pályára. A finálé első játékrésze kiélezett játékot hozott, harminc perc elteltével, két góllal, 13 – 15-re vezetett csapatunk. A második félidőben tovább növeltük előnyünket és végül hat góllal, 23 – 29-re győzött a fináléban, ezzel 15. kupagyőzelmünket szereztük.

A Faluvégi, Nze Minko, Oftedal, Brattset, Amorim, Fodor hatossal kezdtünk a kapuban Laura Glausernek szavazott bizalmat Ambros Martín. A mérkőzés elejét mi kezdtük jobban, de tíz perc elteltével már két góllal, 7-5-ra a Debrecen vezetett, ezért Ambros Martin időt is kért. Összeállt az ETO védelme, így a 20. percben újra döntetlen eredményt mutatott a kijelző (10 – 10), sőt, a 23. percben ismét vezettünk (11 – 12). A szünetre csapatunk két gólos előnnyel vonulhatott, amihez hozzájárult, hogy Laura Glauser az egész félidő alatt remekül védett és 43 %-os mutatóval zárta az első játékrészt.

Két debreceni góllal indult a Magyar Kupa döntő utolsó harminc perce, de a 40. percben már újra három góllal, 17 – 20-ra vezettek Oftedalék. Remekül működött csapatunk védekezése, bár a befejezésekkel nem lehetett teljesen elégedett Ambros Martin. Az utolsó percekre fordulva tovább növelte előnyét csapatunk és az 55. percben már öt góllal vezettek Hansenék (22 – 27). A mérkőzés végére alakult ki a legnagyobb arányú különbség a két együttes között, 29-22-ra győztünk a fináléban. A Győri Audi ETO KC győzelmével megszerezte 15. Magyar Kupa győzelmét.

Ambros Martín: „Gratulálok a Debrecen csapatának, igazi döntőt játszottunk ellenük! Természetesen nagyon boldog vagyok a győzelem miatt. Sok nehézséggel küzdöttünk, melyeket ki kellett javítanunk. Ez sikerült és büszke vagyok a csapatomra.”

Görbicz Anita: „Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk. Már a meccs elején a Himnusz éneklése alatt tudatosult bennem, hogy mint játékos, hogy ez az utolsó Magyar Kupa mérkőzésem. Igazi csapatmunka volt, büszke vagyok a lányokra! Szeretnék én is gratulálni a Debrecennek, megnehezítették a feladatunkat.”