A K&H női kézilabda liga 25. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Vác otthonában vendégszerepelt. Nagy lendülettel kezdte csapatunk a találkozót és már az első félidőben komoly előnyt dolgoztak ki Oftedalék. A második játékrészre csak a győzelem mértéke volt kérdéses, végül magabiztos, 36-21-es győzelmet aratott idegenben csapatunk.

A hazai csapat kezdte meg a mérkőzést, nálunk a Lukács, Kristiansen, Edwige, Amorim, Nze Minko, Fodor hatos kezdett Solberggel a kapuban. Remekül indult a találkozó számunkra, már a 7. percben 5 - 1-re vezettek Kristiansenék. A gyors támadásoknak és a pontos befejezéseknek köszönhetően 15 perc elteltével tovább növelte előnyét a csapatunk (5 - 12), ekkor a hazaiak vezetőedzője kikérte már a második idejét is. A 27. percben Estelle Nze Minko találatával már tíz góllal, 19 – 9-re vezetett csapatunk. Szünetre tizenegy gólos, 10 – 21-es győri vezetéssel vonulhattak a csapatok.

A második játékrész öt gyors győri góllal indult, melyre csak a 35. percben tudtak válaszolni a hazaiak (11 – 26). A 40.percben már tizenöt gól volt a két csapat között a differencia (14 – 29). A 43. percben Faluvégi góljával már harminc találatnál jártunk (15 – 30). A második játékrészben több hiba is csúszott támadójátékunkba, de az utolsó tíz percre fordulva a magabiztos védekezésnek köszönhetően tartotta tizenöt gólos előnyét Ambros Martin csapata (17 – 32).  A végén tizenöt góllal, 21 – 36-ra győzött csapatunk a Vác otthonában.

Ambros Martín: „Nagyon komolyan vettük a találkozót. Elsősorban a védekezésre fókuszáltunk és próbáltunk olyan dolgokat gyakorolni, ami a jövőben hasznos lehet. Gratulálok a Vác csapatának”

Silje Solberg: „A találkozón a védegezésre fektettük a nagyobb hangsúlyt, olyan dolgokat gyakoroltunk, ami a FINAL4-on fontos lehet számunkra. Nagyon masszívak voltunk hátul, főleg középen.”