A DELO EHF FINAL4 elődöntőjében a Brest Bretagne ellen lépett pályára csapatunk. A párharc első félideje kiélezett játékot hozott, harminc perc elteltével három gólos hátrányban volt csapatunk. A második játékrészben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül a rendes játékidő 20 – 20-as döntetlennel ért véget.  Hétméteresekkel végül, de alul maradtunk a Brest csapatával szemben. Így vasárnap a bronzéremért száll harcba csapatunk.

Ambros Martin védekezésben a Fodor, Oftedal, Amorim, Edwige, Kristiansen, Lukács hatossal és Leynauddal a kapuban kezdte meg az elődöntőt. Fodor révén az első percben vezetést szerzett csapatunk, és tíz perc elteltével őrizték egy gólos előnyüket Kristiansenék (4 – 3). A játékrész kiélezett küzdelmet hozott, nem tudtak elszakadni egymástól a csapatok, a 17. percben 4 – 5-re a francia csapat vezetett. A 20. percben négy gólos volt a francia előny (4 – 8), de az utolsó percekben sikerült javítani a védekezésen és a támadójátékon is egyaránt, így három gólos, 8 – 11-es hátrányból várhattuk a második harminc percet.

A második játékrész elején nem sikerült közelebb zárkózni a franciákhoz, akik a 41. percben is még tartották három gólos előnyüket (12 – 15). Silje Solberg védéseinek köszönhetően új lendületet vett csapatunk és a 14. percben már 15 15-ös döntetlent mutatott az eredményjelző. Görbicz Anita hétméteresével a 16. percben átvette csapatunk a vezetést (16 – 15). Az utolsó tíz percre egy gólos győri előnnyel fordultak a csapatok (16 – 15). A végletekig kiélezett végjáték végül 20 – 20-as döntetlennel zárult, így hosszabbítás következett.

A hosszabbítás első öt perce alatt összesen négy gól esett, így ismét döntetlen, 22 – 22 volt az állás. A második öt perc alatt összesen két gól esett, így a találkozó 23 -23-as döntetlennel zárult.

A hétmétereseknél az idegek harcát jobban bírta a Berst, így csapatunk nem jutott be a DELO EHF FINAL4 döntőjébe.