A Győri Audi ETO KC a DELO EHF FINAL4 bronz mérkőzésén a CSKA együttese ellen lépett pályára. Nagy lendülettel kezdte csapatunk a találkozót, és remek első félidei játék után 18 – 8-ra vezetettünk. A második félidőben is folytatta magabiztos játékát csapatunk és végül tizenegygólos győzelmet aratott csapatunk, és bronzérmes lett a sorozatban!

Solberggel a kapuban, valamint a Faluvégi, Nze Minko, Oftedal, Brattset, Hansen, Fodor támadósorral kezdődött meg a szezon utolsó Bajnokok Ligája mérkőzése. Gyors gólokkal kezdett csapatunk, és a hatodik percben már négy gólos előnyt dolgoztak ki Oftedalék (5 – 1). Több mint negyedóra elteltével, Silje Solberg remek védéseinek és a gyors támadásoknak köszönhetően tovább növelte előnyét csapatunk és a 18. percben már 11 – 4-re vezetett. Az első játékrész végére még sikerült ehhez hozzá tenni, tíz gólos győri előnnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidőt ugyanazzal a lendülettel kezdte csapatunk ahogy az elsőt abbahagyta és a 45. percben már tizenhárom gólosra növelte előnyét a Moszkva csapatával szemben (21 – 8). Továbbra is jól működött a zöld-fehér védelem és a csereként beállt Laura Glauser is remek védéseivel segítette csapatunkat, így a 48. percben tizenöt góllal, 28 – 13-ra vezettek Görbiczék. Az utolsó tíz percre magabiztos előnnyel fordult csapatunk és végül nagyarányú, 32 – 21-es győzelemével szerezte meg a bronzérmet a Győri Audi ETO KC.