A szezon utolsó mérkőzésén a Győri Audi ETO KC a Mosonmagyaróvár együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Magabiztos kezdés után az első harminc végén 15 – 10-re vezetett csapatunk. végül a két legenda utolsó mérkőzésén 26 – 20-ra győzött a Győri Audi ETO KC.

Már a mérkőzés kezdete előtt könnycseppek gördültek le Eduarda Amorim és Görbicz Anita arcán, hiszen a bevonuláskor elhangzottak azok a hihetetlen számok, melyekkel a klub rekordjait állították fel. A megható pillanatok folytatódtak, hiszen az ünnepélyes kezdődobást Görbicz Anita kisfia Boldizsár és keresztfia Noel végezte el.

Az utolsó bajnoki mérkőzésen a két ikon Görbicz és Amorim mellett Oftedal, Edwige, Nze Minko, Lukács és a kapuban Leynaud kezdte meg a találkozót. Már az első percektől kezdve kiválóan működött csapatunk védekezése és a pontos befejezéseknek köszönhetően 7 – 1-re vezetett csapatunk negyedóra elteltével. Amadine Leynaud védéseinek köszönhetően csak húsz perc elteltével talált be másodszorra a kapuba az Óvár csapata (11 – 2).  Az utolsó tízpercre faragott hátrányából a vendég együttes, és 5 gólos győri vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok (15 – 10).

A második félidő Glauser védéssel és Görbicz Anita góljával indult. A védekezés továbbra is kiválóan működött így a 45. percben kilenccel, 24 – 15-re vezetett a Győri Audi ETO KC. A mérkőzés utolsó tíz percére fordulva őrizték kilenc gólos előnyüket Amorimék (25 – 16). Az utolsó percekre Görbicz Anita irányítóként tért vissza a pályára és ezen a poszton zárta le pályafutását is. Csapatunk hat góllal, 26 – 20-ra verte az MKC gárdáját.

Ambros Martín: „Szerintem ma a meccs kevésbé volt fontos. Ma minden elsősorban Anitáról és persze kicsit Boldizsárról is szólt. Mindenki tudja, hogy Görbe egy fantasztikus játékos és csodás személyiség. Sok sikert kívánok neki a további élethez. Gratulálok a Mosonmagyaróvár csapatának a bronzéremhez.”

Görbicz Anita: „Próbáltam felkészülni ezekre a pillanatokra, de erre, ami ma a mérkőzés után történt nem lehetett. A kezdődobás, amit jól eltitkoltak előlem nagyon megható volt, sírva is kezdtem a találkozót. Nagyon boldog vagyok, úgy érzem teljesen kerek a pályafutásom. Örülök, hogy egy klubban, az ETO-ban szerepelhettem és itt tudtam befejezni a karrierem is.”