A nyári szünet alatt is tovább folytatja a munkát és a klub jövőjét érintő tárgyalásokat a Győri Audi ETO KC vezetősége. A keret hosszútávú céljait szem előtt tartva újabb játékosunkkal sikerült megegyeznünk szerződése kibővítéséről.

Ugyan gyakorlatilag még csak papíron kezdődött el a 2021/2022-es kézilabda szezon, de máris megvan az első szerződés hosszabbítás csapatunknál. A Győri Audi ETO KC célja, hogy a következő szezonokra is megalapozza a keret stabil magját. Ennek érdekében időben megkezdtük a tárgyalásokat kulcsjátékosainkkal a szerződéseik meghosszabbításáról. Első lépésként a beálló poszton sikerült meglévő játékosunkkal megegyezni kontraktusa időtartamának kibővítéséről.

„Örömmel jelentem be, hogy Kari Brattset Dale 2024-ig a Győri Audi ETO KC játékosa marad. Kari szerződésének hosszabbításánál szeretném kiemelni, hogy rá először 2017. decemberében a németországi világbajnokságon figyeltünk fel, ahol még Heidi Löke „árnyékában” játszott. Már akkor is jól látszott, hogy egy különleges képességű játékosról van szó, aki mind támadásban, mind védekezésben extra teljesítményre képes. Talán akkor még sokan kétkedve fogadták leigazolását a Győri Audi ETO KC csapatába. Női csapatban nehezen mond egy klubvezető ilyet, de talán ezt kizárólag sportszakmai tevékenységére vetítve nyugodtan mondhatom, hogy az utóbbi években Kari a világ első számú beállójává vált. Nagyon örülök, hogy (a korábbi éveknek megfelelően) ismét sikerült egy kulcsjátékosunkkal már a szezon kezdet elején meghosszabbítanunk a szerződését.” -nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

Nagyon jól érzem magam Győrben, igazán fantasztikus és profi az a közeg, ami az öltözőben és a klubban is körbevesz. Nem kellett sokat gondolkodnom, hamar sikerült megegyeznünk a hosszabbításról. Örülök, hogy a következő években továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatában szerepelhetek, és biztos vagyok benne, hogy a legmagasabb célokért szállunk harcba.” -mondta Kari Brattset Dale.

Kari Brattset Dale a 2018 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához. A harminc éves norvég beálló eddig összesen 128-szor öltötte magára a zöld-fehér mezt és eddig 434 gól szerzett. 2018/2019-es szezon óta egy Bajnokok Ligája győzelmet, egy magyar bajnoki elsőséget és két Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett a csapattal.