A Győri Audi ETO KC 2021. augusztus 2-án, hétfőn kezdi meg a 2021/2022-es szezon bérleteinek árusítását. A korábban kialakított rendszernek megfelelően egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg a csapat szimpatizánsai és az érdeklődők. Az elmúlt szezonban érvényes bérletek meghosszabbítására két hétig lesz lehetőség.

Az elmúlt két szezon viszontagságai után klubunk vezetése úgy döntött, hogy az idei évadban visszatér a korábban már jól bevált rendszerhez, és a 2019/2020-as évhez hasonlóan négy bérlettípus közül választhatnak a szurkolók.

„Nem csak a bérlettípusok tekintetében, hanem a bérletáraknál is a 2019/2020-as évet vettük figyelembe. Ezek alapján az idei szezon bérleteinek árai megegyeznek a 2019/2020 évad áraival. A tavalyi évben csak a magyar bajnoki mérkőzésekre lehetett bérletet váltani, de a COVID-19 járvány miatt 7 bajnoki mérkőzésünket zártkapuk mögött kellett lejátszanunk. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden szurkolónknak, aki a 2020/2021-es szezonban rendelkezett bérlettel, 10% kedvezményt biztosítunk az idei bérletárából. A kedvezmény igénybevételére minden bérletesnek lehetősége van, de tisztelettel megkérek mindenkit, hogy amennyiben módjukban áll, úgy ne éljenek a kompenzáció lehetőségével, hiszen - ahogy az élet minden területén, úgy klubunknál is- a koronavírus járvány jelentős többletkiadásokat okozott. Utazásaink során, valamint az egészségügyi kiadások területén többszörösen megnövekedtek kiadásaink.” - nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

A 2021/2022-es szezonban a Győri Audi ETO KC 20 tétmérkőzésen biztosan pályára lép majd az Audi Aréna Győrben, 13 bajnoki fordulót és 7 Bajnokok Ligája csoportmérkőzést rendezünk otthonunkban. A BL csoportkörből való továbbjutás alapvető elvárás a csapattal szemben, ezt követően a helyezésünktől függően egy negyeddöntő, vagy egy rájátszás és negyeddöntő mérkőzés kerül megrendezésre otthonunkban. A fentieken túl a női kézilabda Magyar Kupában a sorozat versenykiírásnak megfelelően csapatunk az V. fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe.  Ezt találkozót a kupa sorsolásától függően hazai pályán vagy idegenben rendezik meg.

A 2020/2021-es szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink természetesen idén is élhetnek elővásárlási jogukkal a bérletmegújítási időszakban 2021. augusztus 2-15. között. Felhívjuk a bérlettulajdonosok figyelmét, hogy csak és kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett ülőhelyükre válthatják meg új idénybelépőiket. Bérlet típus megváltoztatására azonban most van lehetőség; tehát ha valaki most nem zöld bérletet szeretne váltani, akkor a tavalyi ülőhelyére másik típusú bérletet vásárolhat.

A fennmaradó helyekre új bérletvásárlók számára az értékesítés 2021. augusztus 16-án (hétfőn) indul.

A bérletek megújítására és vásárlására személyesen a győri Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online a jegymester.hu  (https://old.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/1100/Gyori-Audi-ETO-KColdalon van lehetőség.

A Látogatóközpont nyitvatartási rendje:

Hétfő-péntek: 9.00-17.00
Szombat: 9.00-14.00
Vasárnap: Zárva

Bérletárak a következőek: