A felkészülés kezdetén elvégzett tesztek után a Győri Audi ETO KC játékosai elkezdték a kézilabdás edzéseket. Mivel az Olimpia miatt csak néhány játékos áll Ambros Martín rendelkezésére, ezért csapatunk a héten a Motherson-Mosonmagyaróvár együttesével készül közösen.

Megkezdődött a kézilabdás felkészülés csapatunk számára is. A Győri Audi ETO KC-t tizenketten képviselik hazájuk válogatottjában Tokióban, ezért a lányok a héten a tavalyi szezon bronzérmesével, Mosonmagyaróváron edzenek együtt.

„A fizikai és egészségügyi tesztek után, könnyített konditermi és kézilabdás edzéseket is végeztek már a lányok. Ezen a héten kezdtük meg a tényleges edzésmunkát futással, konditermi tréninggel, illetve kézilabdás edzésekkel. Mivel kevesen vagyunk, ezért először a Mosonmagyaróvár együttesével közösen gyakorlunk. Az első foglakozásokon már túl is vagyunk, nagyon jól tudunk együtt dolgozni az óváriakkal.” - nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A közös edzések ugyan jó hangulatban telnek, de egyértelműen hiányoznak a csapattársak, erről már balszélsőnk Fodor Csenge nyilatkozott.

„Nagyon jó újra együtt, közösen edzeni a lányokkal, de picit furcsa, hogy ilyen kevesen kezdtük meg a felkészülést. Természetesen, így is mindent maximális erőbedobással végzünk, de már nagyon várjuk, hogy a többiek is visszatérjenek. Kemények és jók a közös tréningek a Mosonmagyaróvárral, látszik, hogy kicsit előrébb tartanak, mint mi, hiszen hamarabb is kezdték el a felkészülést, de azt gondolom, hogy tökéletesen sikerül felvenni a tempójukat.” – mondta a játékos.

A következő héten csapatunk Debrecenbe utazik, ott folytatja a felkészülést a 2021/2022-es szezonra a DVSC-Schaeffler együttesével közösen.

Fotó forrás: MKC