Bővült a Győri Audi ETO KC felkészülési programja. Klubunk 2021. augusztus 21-én, szombaton 11 órakor a szlovák bajnokság ezüstérmesét, a Dunaszerdahely csapatát fogadja az Audi Aréna Győrben felkészülési mérkőzésen.  A találkozó díjmentesen látogatható lesz.

Az eredeti tervek szerint együttesünk két edzőmérkőzést játszott volna a szezon kezdete előtt, az Alba Fehérvár és a Krim Ljubljana ellen a balatonboglári edzőtáborban. Azonban Ambros Martín vezetőedző kérésére még hazai pályán is játszunk egy felkészülési találkozót.

„Abban állapodtam meg az Olimpián szereplő játékosokkal, hogy az utolsó mérkőzésüket követően mindannyian 10 nap pihenőt kapnak. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb augusztus 18-tól áll a teljes keret rendelkezésemre Győrben. Az Olimpia miatt kevesebb edzőmérkőzést terveztem, hiszen a játékosok többsége jó pár mérkőzéssel, és edzéssel a lábában érkezik meg Győrbe. A korábban lekötött Alba és Krim Ljubljana elleni edzőmeccseken túl még játszunk egy hazai edzőmérkőzést is. A Debre Viktor edzette Dunaszerdahely ellen augusztus 21-én mérkőzünk meg hazai pályán.” – nyilatkozta Ambros Martín.

A HC DAC Dunaszerdahely a tavalyi szezonban második helyen végszett a szlovák bajnokságban, míg bronzérmes lett a cseh-szlovák közös pontvadászatban. Ennek köszönhetően ellenfelünk fennállása során indulhat nemzetközi kupában.

A mérkőzést az Audi Aréna Győrben rendezik meg, díjmentesen lesz megtekinthető. Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a találkozóra csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.  A kapukat a mérkőzés kezdete előtt egy órával, vagyis 10 órakor nyitják meg a szurkolók előtt.