Ezen a héten még megújíthatják bérleteiket azon szurkolóink a 2021/2022-es szezonra, akik a tavalyi évben rendelkeztek szezonbelépővel. Az új bérletvásárlók részére augusztus 16-tól nyílik meg a lehetőség az új szezon bérleteinek megvásárlására.

Az elősző szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink még ezen héten élhetnek elővásárlási jogukkal és válthatják meg belépőiket a 2021/2022-es szezonra. Felhívjuk a bérlettulajdonosok figyelmét, hogy csak és kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett ülőhelyükre válthatják meg új idénybelépőiket. A bérlet típusának megváltoztatására azonban most van lehetőség, tehát ha valaki a tavaly megvásárolt zöld bérlete helyett másfajta kategóriájú bérletet váltana, akkor lehetőség van a tavalyi ülőhelyére másik típusú bérlet vásárlására.  

A fennmaradó helyekre új bérletvásárlók számára az értékesítés 2021. augusztus 16-án (hétfőn) indul személyesen a Látogatóközpontban és online a jegymester.hu oldalon.

A bérletek megújítására és vásárlására személyesen a győri Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online a jegymester.hu (https://old.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/1100/Gyori-Audi-ETO-KColdalon van lehetőség.

A Látogatóközpont nyitvatartási rendje:

Hétfő-péntek: 9.00-17.00
Szombat: 9.00-14.00
Vasárnap: Zárva

Bérletárak a Következőek: