Ugyan még nem tértek vissza az Olimpián szereplő játékosaink, azonban egy különleges megoldással mégis edzőmérkőzést játszott csapatunk. A Győrben edzőtáborozó Bistrita és klubunk is pályára lépett kedden a Szombathely ellen.

A három csapat edzője háromszor 25 perces játékrészekben egyezett meg, melyben az első 25 percet a Győri Audi ETO KC ifistákkal megerősített csapata játszotta le a Szombathely ellen. Ezt követően a kétszer 25 percet a Kim Rasmussen vezette Bistrita volt a vasiak ellenfele.

A Győri Audi ETO KC fiatalokkal megerősített gárdája kezdett. Glauser állt a kapuban, Hansen, Pintea, Fodor és Faluvégi mellett az első csapat keretéhez tartozó Ogovovszky Eszter, valamint Gelencsér Fanni és Havasi Virág lépett pályára. Jó iram mellett a mi félidőnket 12-7-re nyertük. A játékrész elején jól tartotta magát a Szombathely, de magabiztos győzelmet arattunk.  Fodor 4, Ogonovszky 3, Hansen 2, Faluvégi 2 és Pintea 1 gólt szerzett.

„Végre tudtunk egy félidő erejéig kicsit meccset is játszani, hiszen nagyon jól jött egy ilyen munkavégzés is. Komoly fizikai terhelésben vagyunk, érezhető volt a játékosaimon a fáradtság, de ez természetes ilyenkor. Örülök, hogy a fiatalok is felvették a többiek tempóját.” – mondta Ambros Martín vezetőedző.

A folytatásban érkezett Kim Rasmussen csapata a Gloria Bistrita és kétszer 25 percet játszott Marosán György alakulatával.