2021. augusztus 21-én 11 órakor edzőmérkőzésen fogadjuk otthonunkban, az Audi Aréna Győrben edzőmérkőzésen a Dunaszerdahely csapatát. A találkozó díjmentesen megtekinthető a helyszínen, illetve a Sport 1 jóvoltából a televíziós közvetítés is lesz.

Mint már arról korábban beszámoltunk, csapatunk bővítette felkészülési programját és hazai pályára is beiktatott egy felkészülési találkozót. Ezen a találkozón lesz lehetőség a felkészülés során mérkőzés közben is megtekinteni Ambros Martín új csapatát.

A szlovák bajnokság ezüstérmese ellen augusztus 21-én 11 órakor lép pályára csapatunk az Audi Aréna Győrben, amely mérkőzés díjmentesen megtekinthető. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy az aktuális járványügyi szabályok értelmében a találkozóra csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag az Audi Aréna Győr felső karéján található, zöld ülőhelyek lesznek elérhetőek.  A kapukat a mérkőzés kezdete előtt egy órával, vagyis 10 órakor nyitják meg, a belépés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A találkozón a büfék zárva tartanak! A mérkőzést követően a csapatok védelme érdekében a korábban megszokott találkozó a játékosokkal, autogram és fénykép készítés nem lehetséges. Megértésüket köszönjük!

Aki nem tudja a helyszínen megtekinteni a találkozót, a Sport1-en élőben követheti, a felvezető műsorral kezdődő közvetítés 10:45-kor kezdődik.