Klubunk világklasszisa, jelenlegi sportigazgatója, Görbicz Anita a Győr-Moson-Sopron Megye Díszpolgára Kék Szalag Kitüntető Címet vehetett át Németh Zoltántól, a megyei közgyűlés elnökétől. 

A díjat az augusztus 20-i díszközgyűlésen adták át az aktív karrierjét befejező klasszisnak. A Győr-Moson-Sopron Megye Díszpolgára Kék Szalag Kitüntető Cím azon személyeknek adományozható, akik tevékenységükkel hosszabb időn át folyamatosan, kiemelkedő módon, jelentős mértékben hozzájárultak Győr-Moson-Sopron megye fejlődéséhez.

„Szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet a megyei közgyűlésnek, amiért ezt a megtisztelő címet nekem ítélték meg! Győr városa és Győr-Moson-Sopron megye mindig is az otthon volt, és az is marad. Én elsősorban szüleimnek, a családomnak szeretném megköszönni azt, hogy mindenben támogattak, nélkülük ma nem lehetnék itt!
Természetesen klubomnak, a Győri Audi ETO KC-nak is hálával tartozom, valamint minden edzőmnek és mindenkori csapattársaimnak, hiszen nélkülük sem jöhetett volna ez a sok szép siker! Köszönöm Győr városának és az egész megyének, hiszen olyan inspiráló és sportbarát közeg kevés van hazánkban, mint itt! Bízom benne, hogy a jövendő sportolók számára ez a közeg hasonlóan segítőkész, támogató lesz, és sikeres generációk nőnek fel térségünkben!Köszönöm még egyszer az elismerést!” -mondta az átadó ünnepségen Görbicz Anita.

Fotó: Győr+ Média, Marcali Gábor