2021. augusztus 21-én, szombaton 11 órakor játssza egyetlen hazai edzőmérkőzését csapatunk a felkészülés során a Dunaszerdahely együttesével az Audi Aréna Győrben. A találkozó díjmentesen megtekinthető, illetve a Sport 1 jóvoltából élő közvetítés is lesz.

A 2021/2022-es szezon felkészülése során ezen a héten teljes először a Győri Audi ETO KC kerete. A Olimpiáról visszatérő játékosokkal kiegészülve most szombaton, 2021. augusztus 21-én egy hazai edzőmérkőzés keretein belül megmérkőzünk Győr testvérvárosának, Dunaszerdahelynek kézilabda csapatával a HC DAC-cal.

„Már nagyon vártuk, hogy visszatérjenek az Olimpián szereplő játékosaink. Mindannyian megkapták az ilyenkor szükséges pihenőjüket és ma már mindenki munkába áll. A DAC ellen szeretnénk egy jó meccset játszani, ahol az eddig gyakoroltakat szeretném viszont látni védekezésben és támadásban egyaránt. Ez a meccs lesz az első igazi lehetőség, hogy az Olimpiáról visszatérő játékosokkal kiegészülve meccskörnyezetben is gyakorolhassunk.” -nyilatkozta Ambros Martín, vezetőedző.

Ellenfelünk a tavalyi szezonban ezüstérmet szerzett a szlovák bajnokságban, míg harmadik helyen végzett a cseh-szlovák közös pontvadászatban, így idén fennállásuk során először indulnak nemzetközi kupában.

„Nagyon várjuk már a mérkőzést, a csapat egy része már hétvégén visszatért, így már tudtunk rendesen gyakorolni. Szeretnénk azokat megvalósítani mind támadásban, mind védekezésben, amit az eddigi tréningeken tanultunk. A hangulat már most nagyon jó az öltözőben, és sokkal könnyebb lesz így az edzésmunka, hogy együtt lesz a keret.” -mondta Fodor Csenge.

A Győri Audi ETO KC csapata a bajnokság kezdete előtt csak most hétvégén szerepel Győrben edzőmérkőzésen az Alba Fehérvár és a Krim Ljubljana ellen Balatonbogláron lépünk pályára.  A NEKA-n vívott mérkőzések zárt kapuk mögött zajlanak majd.

A Dunaszerdahely elleni találkozóra szombaton a belépés díjtalan lesz, érkezési sorrendben történik, és az aktuális járványügyi szabályok értelmében a találkozóra csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.

 Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag az Audi Aréna Győr felső karéján található, zöld ülőhelyek lesznek elérhetőek.  A kapukat a mérkőzés kezdete előtt egy órával, vagyis 10 órakor nyitják ki, a belépés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A találkozón a büfék nem nyitnak ki!

A mérkőzést követően a csapatok védelme érdekében találkozó a játékosokkal, autogram és fénykép készítés nem lehetséges. Megértésüket köszönjük!

Aki nem tudja a helyszínen megtekinteni a találkozót, a Sport1-en élőben követheti, a felvezető műsorral kezdődő közvetítés 10:45-kor kezdődik.