Több éves múltra tekint vissza a kapcsolat Győr legnagyobb edzőterme, a Cutler Fitness Győr és a Győri Audi ETO KC között.  A népszerű kondicionálóterem az elmúlt szezonok során rendszeresen adott otthont csapatunk regeneráló és fejlesztő edzéseinek. Az együttműködés most ismét megújult, így továbbra is lehet találkozni majd a csapat tagjaival a Cutler Fitness Győrben.

Gyakorlatilag a nyitás óta partneri kapcsolat áll fenn a Cutler Fitness Győr és a Győri Audi ETO KC csapata között. A nyáron lejárt együttműködési megállapodást a mai napon a Győri Audi ETO KC elnöke, Dr. Bartha Csaba és a Cutler Fitness Győr egyik vezetője, Freimann Sándor hosszabbította meg a 2021/2022-es szezonra.

„Kiemelten fontos számunkra, hogy az első csapat kerete megfelelő, minden igényt kielégítő körülmények között tudja elvégezni az edzésmunkát. A Cutler Fitness Győr méretéből és felszereltségéből adódóan tökéletes helyszín a csapat számára a kondicionális edzésmunka elvégzésére. Örülök, hogy folytatódik szponzori együttműködésünk és biztos vagyok benne, hogy idén is otthonosan érezhetjük magunkat náluk.” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

Freimann Sándor a fitness terem egyik vezetője elmondta, nem volt kérdés az együttműködés folytatása klubunkkal.

„Győr város legjobb sportegyesülete a Győri Audi ETO KC. Számunkra mindig is fontos volt Győr sportélete, ezért is szervezünk rendszeresen rendezvényeket, hogy az itt sportolókat, profikat és amatőröket összehozzuk.  Nyitás óta járnak hozzánk a lányok edzeni, és nagy öröm számunkra, hogy ha csak ennyivel is, de hozzá tudunk járulni a klub sikerhez. Szurkolunk nekik az Audi Aréna Győrben, és a tv készülékek előtt egyaránt. Kívánom nekik, hogy az idei évben is sikerüljön elérni a céljaikat.” - nyilatkozta Friemann Sándor.