2021. augusztus 30-tól, hétfőtől már csak belépőjegyek válthatóak a Győri Audi ETO KC mérkőzéseire. A jegyértékesítés az őszi találkozókra indul el, november végéig négy Bajnokok Ligája és három bajnoki meccset játszik csapatunk hazai pályán, az Audi Aréna Győrben.

Elindul a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC őszi hazai találkozóira. a bérletmegújítás, illetve bérletvásárlás időszaka után fennmaradó helyekre. 2021. augusztus 29-ig van még lehetőség bérletek vásárlására.  

Az ősz során négy BL meccset játszik csapatunk hazai pályán, először 2021. szeptember 11-én 18 órakor a Vipers Kristiansand ellen lépnek pályára a lányok az Audi Aréna Győrben. Ezt követően szeptember 26-án a CSZKA Moszkva, október 30-án az IK Sävehof és november 13-án a Kastamonu együttese érkezik majd Győrbe.

A K&H női kézilabda ligában először szeptember 14-én találkozhatnak kedvenceikkel hazai pályán, ekkor a Vasas együttesét fogadjuk. 2021. október 20-án a Szombathely látogat Győrbe, november 17-én pedig a zöld-fehér örökrangadóra, vagyis a Ferencváros elleni összecsapásra kerül sor otthonunkban.

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akik a 2019/2020-es szezonban a Szombathely, illetve a Ferencváros elleni találkozókra érvényes belépőjeggyel rendelkeztek, (ez a két hazai mérkőzés a 2019/2020-as szezonban a bajnokság lezárása miatt nem került lejátszásra, a 2021/2021-es szezonban is érvényesek lettek volna az eredeti belépőjegyek a két mérkőzésre, azonban a pandémiás helyzet miatt mindkét találkozót zárt kapuk mellett kellett lejátszani) hogy a megváltott belépőjegyeikkel be fognak tudnak jönni a mérkőzésekre, az eredeti jegyek vonalkódjai működni fognak az őszi találkozókon.

A belépőjegyek árai a 2021/2022-es szezonra:

A jegyek elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a www.jegymester.hu weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.