Második felkészülési mérkőzését játssza a Győri Audi ETO KC csapata. Ambros Martín Balatonbogláron edzőtáborozó alakulata ezúttal az Alba ellen lép pályára a NEKA sportcentrumában. A találkozót zárt kapuk előtt rendezik.

A Győri Audi ETO KC csapatának tagjai teljes létszámban csak augusztus 18-a óta tudnak együtt edzeni, de az ötkarikás játékok miatt különböző fizikai állapotban érkeztek vissza játékosaink Győrbe. Augusztus 24-e óta Balatonbogláron készül a szezonra a Győri Audi ETO KC csapata. A NEKA-n immár negyedik alkalommal készül együtt a keret. A felkészülés során tervezett három edzőmérkőzésből a másodikat az Alba Fehérvár ellen játsszák Laura Glauserék. 

“Nagyon jó körülmények között készülünk, és minden úgy zajlik, ahogy azt elterveztük. A lányok keményen dolgoznak, nagy intenzitású munkavégzés zajlik minden edzésen, mindenki maximális koncentráltsággal dolgozik. Ebből adódóan nyilvánvalóan fáradtak is a lányok, de ez természetes ilyenkor. Az Alba ellen elsősorban nem az eredmény lesz a legfontosabb, hanem a héten gyakorolt dolgaink meccskörülmények közötti minél jobb végrehajtása.” - nyilatkozta Kun Attila edző.

A mérkőzés 17:00-kor kezdődik, és zárt kapuk előtt rendezik. Az összecsapásról honlapunkon szöveges tudósításban, illetve közösségi média felületeinken számolunk majd be.