Hagyományos szurkolói évadnyitóra invitáljuk szurkolóinkat és a klub szimpatizánsait 2021. szeptember 6-án, hétfőn 18:30-as kezdéssel. A rendezvényen hivatalosan is bemutatkoznak új játékosaink.

A 2021/2022-es szezon rajtjához közeledve a járványhelyzet jelenlegi helyzetének köszönhetően idén klubunk meg tudja rendezni hagyományos évadnyitó rendezvényét. A Győri Audi ETO KC csapatára 2021. szeptember 8-án már magyar bajnoki forduló vár, a Siófok gárdája ellen idegenben kezdjük meg az évadot.  Éppen ezért szokásainkhoz híven a felkészülési időszak lezárásaként, az első tétmérkőzést megelőzően 2021. szeptember 6-án, hétfőn este fél 7-től kerül megrendezésre a szurkolói évadnyitó Győrben, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Az eseményen Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke ismerteti a klub terveit és a kitűzött céljait a 2021/2022-es szezonra. A hagyományoknak megfelelően a rendezvényen hivatalosan is bemutatkoznak a Győri Audi ETO KC új érkezői, azaz Ambros Martin vezetőedző, valamint az új játékosaink Linn Blohm, Jelena Despotovic, Háfra Noémi, Crina Pintea, Ryu Eun Hee és Schatzl Nadine is. Az évadnyitón mutatja be csapatunk a 2021/2022-es idény hivatalos mezét is.

A rendezvény díjtalanul, a hatályos kormányrendelet szerint, érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható!

Az eseményre a Magvassy Mihály Sportcsarnok főbejáratán keresztül lehet belépni (a Vadászházzal szemben). A kapunyitás 18:00-kor.

A évadnyitón a játékosok egészségének megőrzése, valamint egy esetleges fertőzés kockázatának elkerülése érdekében sajnos nem lesz lehetőség közös fotók, illetve autogram készítésére. Megértésüket és támogatásukat ezúton is köszönjük!

Minden szurkolót, és érdeklődőt szeretettel várunk!