A balatonboglári edzőtábor zárásaként 2021. szeptember 2-án 16 órakor a szlovén Krim Ljubljana együttesével találkozik felkészülési mérkőzésen csapatunk. A gyakorlatilag főpróbának számító utolsó felkészülési találkozót zárt kapuk mögött rendezik a NEKA Sportcentrumában.

Végéhez közeledik a Győri Audi ETO KC tíz napos edzőtábora Balatonbogláron. A felkészülési program utolsó edzőmérkőzésén szeptember 2-án, csütörtökön Ambros Martín csapata a szlovén Krim Ljubljana együttesével mérkőzik meg. Különleges lesz a találkozó, hiszen Hansenék a Bajnokok Ligájában is megmérkőznek szeptember közepén a szlovén rekord bajnokkal.

„Ez lesz az utolsó mérkőzésünk a felkészülés során. Egy Bajnokok Ligája csapat lesz az ellenfelünk, a Krim elleni találkozó nagyon jó alkalom lesz arra, hogy felmérjük hol tartunk erőben és taktikában a bajnokság kezdete előtt.” – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A mérkőzés 16 órakor kezdődik és zárt kapuk mögött rendezik meg.

A találkozón sérülés miatt nem áll a csapat rendelkezésére Linn Blohm, Kari Brattset Dale, Faluvégi Dorottya és Estelle Nze Minko. Az összecsapásról természetesen beszámolunk honlapunkon és közösségi média felületeinken.