A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában az újonc Vasas együttesét fogadja csapatunk az Audi Aréna Győrben. A 2021. szeptember 14-én 18 órakor kezdődő összecsapást a klubunk hivatalos youtube csatornánkon élőben követhetik. A mérkőzés előtt Háfra Noémit kérdeztük a várakozásokról.

A kézilabda szurkolóknak nem kell bemutatni a Vasas együttesét, egy tradicionális klubról van szó. Az elmúlt három évben az NBI/B-ben szerepelt a csapat, az előző kiírást megnyerve jutott fel az NBI-be. 2009-ben búcsúzott először a csapat az NBI-ből, majd legközelebb a 2017 – 2018-as szezonban szerepelt a Vasasaz NBI-es versenykiírásban, de ekkor nem tudtak bennmaradni a legjobbak között. Legutoljára ebben az évadban két mérkőzésen léptek pályára Oftedálék az angyalföldiek ellen, és mind a kettőt győzelemmel is zárták a lányok. A jelenlegi keretből Fodor Csenge, Anne Mette Hansen és Stine Oftedal volt tagja az akkori csapatnak. Érdekesség, hogy a magyar bajnokságot a Győri Audi ETO KC és a Vasas egyaránt 15 alkalommal nyerte meg, így tehát a rekordbajnokok összecsapásaként is felfoghatjuk a keddi összecsapást.  

Háfra Noémit kértük, hogy mondja el a várakozásait az újonc elleni találkozó előtt.

Mérkőzések az elmúlt évekből:

2017.10.24. Győri Audi ETO KC – Vasas SC 40 – 15

2018.02.16. Vasas SC – Győri Audi ETO KC 18 - 26

A mérkőzést a Kiu Gábor, Kiu Tamás játékvezető kettős vezeti, és élőben a Győri Audi ETO KC hivatalos youtube csatornáján nézhető.

A találkozóra jegyek még kaphatóak a https://old.jegymester.hu/hun/Event/61000625/Gyori-Audi-ETO-KC---Vasas-SC,  személyesen a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy a mérkőzés előtt az Audi Aréna Győr jegypénztárjában.

A mérkőzés az aktuális kormányrendelet értelmében csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, a 18. életévét be nem töltött személyek csak abban az esetben vehetnek részt az összecsapáson, ha van mellettük olyan 18. életévét betöltött állampolgár, aki rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal.