A Győri Audi ETO KC soron következő hazai mérkőzésén az orosz CSZKA Moszkva együttesét fogadja a DELO EHF Bajnokok Ligája 3. fordulójában. A találkozóra jegyek még kaphatóak!
Gyere Te is, szurkoljunk együtt a csapatnak, töltsük meg az Audi Aréna Győrt!

A Győri Audi ETO KC őszi hazai találkozóira továbbra is kaphatóak belépőjegyek! Az ősz soron következő hazai mérkőzésére szeptember 26-án, vasárnap kerül sor, amikor a DELO EHF Bajnokok Ligája 3. fordulójában a CSZKA Moszkva vendégszerepel az Audi Aréna Győrben.

A K&H női kézilabda ligában legközelebb 2021. október 20-án találkozhatnak a szurkolók kedvenceikkel hazai pályán, ekkor a Szombathely lesz csapatunk ellenfele.

A mérkőzések az aktuális kormányrendelet értelmében csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, a 18. életévét be nem töltött fiatalok védettséggel rendelkező felnőtt kíséretében megtekinthetik a mérkőzéseket.

A belépőjegyek árai a 2021/2022-es szezonra:

A jegyek elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a www.jegymester.hu weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akik a 2019/2020-es szezonban a Szombathely, illetve a Ferencváros elleni találkozókra érvényes belépőjeggyel rendelkeztek, (ez a két hazai mérkőzés a 2019/2020-as szezonban a bajnokság lezárása miatt nem került lejátszásra, a 2021/2021-es szezonban is érvényesek lettek volna az eredeti belépőjegyek a két mérkőzésre, azonban a pandémiás helyzet miatt mindkét találkozót zárt kapuk mellett kellett lejátszani) hogy a megváltott belépőjegyeikkel be fognak tudnak jönni a mérkőzésekre, az eredeti jegyek vonalkódjai működni fognak az őszi találkozókon.