A DELO EHF Bajnokok ligája 2. fordulójában idegenben lépett pályára a csapatunk a szlovén RK Krim Ljubljana otthonában. Remekül kezdték a mérkőzést Hansenék, de gyorsan felzárkózott  a hazai csapat, és az első játékrészben egy gólos győri előnnyel vonulhattak pihenőre Lukácsék. A második félidőt is mi kezdtük jobban, és végül egy izgalmas mérkőzést nyertünk meg idegenben 31-26-ra.

A Pintea-Ryu-Lukács-Kristiansen-Hansen-Schatzl hatossal, a kapuban Solberggel kezdett a Győri Audi ETO KC a Krim otthonában. Az első kilenc percben egy 6-1-es szériával nyitottunk, ekkor jól működött a védekezés és mögötte Solberg is sorra hárította a szlovén próbálkozásokat. Az első hazai gól hétméteresből született a 7. percben, majd ezt követően változtatott a Krim, és a 15. percre felzárkóztak egy gólra (6-7). Az első félidő második felében fej-fej mellett haladt a két csapat. A 16. percben érkezett Oftedal és Blohm, utóbbi először lépett pályára  BL meccsen győri színekben, és rögtön egy góllal mutatkozott be (6-9) a 19. percben. A lefújás előtt hat perccel a Despotovic, Fodor, Háfra trió érkezett a játéktérre, utóbbi gyorsan be is vette a szlovénok kapuját (10-12). Fodor első találata az utolsó perc első részében esett (11-13), amire érkezett rögtön egy válasz a másik oldalon, így a Győri Audi ETO KC vezetett 13-12-re idegenben.

A második játékrészben is mi kezdtünk jobban, két perc alatt három találattal (13-16), majd Leynaud hárított egy hétméterest. Tartotta a lépést a Krim a félidő nagy részében, de kiegyenlíteni nem tudtak Lekicék egyetlen alkalommal sem. Leynaud remekül hárította a szlovén próbálkozásokat, hosszú percekre több alkalommal is lehúzta a rolót és a zöld-fehér védőfal is remekül működött. A mérkőzés végére elfáradt a hazai csapat, többet hibáztak Cvijicék, a másik oldalon azonban szép megoldásokat láthatott a közönség. A végére a győzelem mértéke volt csak kérdéses, 31-26-ra  nyertünk idegenben, ezzel második BL meccsüket is megnyertük a szezonban. Csapatunk két legeredményesebb játékosa Ryu és Kristiansen volt 7-7 találattal.

Ambros Martín: „Egy igazi kemény ellenfél ellen játszottunk egy nehéz mérkőzést. A múlt heti eredményéhez képest egy jelentősen feljavult Krimmel találkoztunk ma. Mi azonban jó teljesítményt nyújtottunk, végig nyomás alatt tudtuk őket tartani. Támadásban is voltak szép megoldásaink, de hibáztunk is elég sokat, amit rendben büntetett az ellenfél, és persze azt is tudjuk, hogy a Kirm egy jó játékot képviselő csapat, tele remek játékossal. Ennek ellenére mi is jó arcunkat mutattuk, gratulálok a játékosoknak.”

Veronica Kristiansen: „Először is azt szeretném leszögezni, hogy a Krim egy igazi kemény és harcos oldalát mutatta itt ma nekünk. Mi egy nagyon jó kezdéssel indítottuk a találkozót, és egy elég nagy előnyt ki tudtunk harcolni, de ennek ellenére nem engedhettük el magunkat, mert végig rajtunk volt az ellenfél. Magam részéről elmondhatom, hogy igazán elfáradtam. A csapatról megállapítható, hogy ez egy jó mérkőzés volt, jól játszottunk végig.”