A VKLSE Győr ellen lépett pályára a Leány Serdülő II. osztály második fordulójában akadémia 4-es csapatunk. A mérkőzésen már az első félidőben eldőlt a két pont sorsa, és végül magabiztos 19 gólos győzelmet aratott Kerékgyártó Zsolt csapata.

A Kerékgyártó Zsolt vezette Akadémia 4-es csapatunk az ikrényi sportcsarnokban rendezett találkozón az első félidőben mindössze 4 gólt kapott, ellenben Bobák Csengéék 19-et szereztek. A második játékrészben még tudták növelni előnyüket fiataljaink, és végül 37 – 19-re győztek a VKLSE ellen.

„A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket a hétvégi U15-ös fordulóra, hiszen magabiztos játékkal, végig vezetve győztünk az idősebb játékosokból álló hazaiak ellen. Mindenkinek tudtunk játéklehetőséget adni és a játékosok meg is hálálták a bizalmat, nagyon jól küzdöttek. Akarattal nagyszerűen kompenzálták játékosaim az ellenfél nagyobb testi erejét, egyéni képességekben is az ellenfelek fölé nőttünk. – nyilatkozta Kerékgyártó Zsolt vezetőedző.

Leány Serdülő II. osztály

VKLSE Győr - Győri Audi ETO KC III (4 – 19) 18 - 37

Győri Audi ETO KC III.: Ackermann - Takács 1 – Tagai – Schmél 5 – Császár 3 – Molnár 2 – Vajda 1 – Nagy 3 – Horváth 4 – Bobák 8 – Szalai-Nagy 2 – Hangyál – Pásztor 4 – Horváth – Végh – Czébán 4