A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában Kisvárdán vendégszerepelt a Győri Audi ETO KC. Az első félidő gyengébb teljesítménye után kétgólos hátrányból várhattunk a folytatást. A második játékrészben védekezésünk ugyan javult, de támadásban több hibát vétettünk. A végeredmény végül 31-25 lett, hatgólos győzelem arattunk és elhoztuk a két pontot Kisvárdáról.

Ambros Martín a Lukács, Háfra, Kristiansen, Brattset, Hansen, Fodor hatossal és Glauserrel a kapuban kezdte meg az összecsapást. A mérkőzés egy Brattset találattal indult, melyet kisvárdai gól követett. A 9. percben átvette a vezetést a hazai együttes, de Lukács góljával rögtön egyenlítettünk (4 - 4). 17 perc elteltével kétgólos volt a kisvárdaiak előnye (8 -6), ezért Ambros Martín kikérte első idejét a találkozón. Sokat nem változott sajnos a játék képe, A félidő utolsó tíz percére két gólos hátrányban fordult együttesünk, sőt a 22. percben már három góllal vezetett a hazai csapat (11 – 8). A játékrész végére sikerült faragni a hátrányból, így 16 – 14-es várdai vezetéssel vonultak a csapatok pihenőre.

A második félidőben Silje Solberg állt a győri kapuba, és egyből egy hétméteres védéssel mutatkozott be a kapuban. Feljavult csapatunk védekezése és a 37. percben Lukács találatával már csapatunknál volt az előny (18 – 17). Negyedóra elteltével újra a hazaiaknál vezettek (23 – 22).  Bár védekezése jelentősen feljavult csapatunknak, sajnos támadásba sok pontatlanság csúszott, az utolsó tíz percet egy gólos győri vezetéssel kezdték meg a csapatok (23 – 24). Az utolsó percekben tartotta előnyét csapatunk, és végül küzdelmes meccsen 6 gólos győzelmet arattunk Kisvárdán.

Ambros Martín „Szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, jól játszottak, nagyot küzdöttek, többet érdemeltek volna.”

Veronica Kristiansen „Gratulálok a Kisvárdának, nagyon jó mérkőzést játszottak. Az elejétől kezdve nagyon szenvedtünk, a hazaiak megtalálták a gyenge pontjainkat. Nagy küzdelmes mérkőzésen tudtunk itt nyerni.”