Folytatódik a hosszútávú és sikeres együttműködés klubunk és az Audi Hungaria között. 2021. október 14-én ünnepélyes keretek között írta alá Alfons Dintner az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke a névadó főszponzori szerződés hároméves meghosszabbítását.

Az Audi Hungaria társadalmi jelenléte sokszínű: a vállalat számára kiemelten fontos a jövő generáció oktatása, nevelése, a környezet megóvása, a sport és a kulturális élet támogatása, valamint a nehéz helyzetben élők megsegítése. A vállalt és klubunk együttműködése 2006-ban kezdődött, azóta folyamatos a szponzori kapcsolat és örömteli, hogy újabb három évre továbbra is névadó főszponzorként számíthatunk az Audi Hungaria támogatására.

„Vállalatunk elhivatott támogatója a művészeteknek és a sportnak. A Győri AUDI ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír, míg a Győri Balett a műfaj legjelentősebb hazai képviselője, az együttes a világ leghíresebb színpadjain lép fel. Örömünkre szolgál, hogy további három évre meghosszabbítjuk partneri együttműködésünket. Az Audi Hungaria számára a régió legnagyobb munkáltatójaként alapvetés, hogy hozzájáruljon a régió fejlődéséhez és az itt élők életszínvonalának emeléséhez” - mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

A klubunk mellett a Győri Balett Társulatával is meghosszabbította szponzorációs szerződését az Audi Hungaria, ezt a társulat nevében Velekei László igazgató, a vállalat nevében Németh Kinga az Audi Hungária személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja írta alá.

"Az Audi Hungaria neve nem csak hazánkban, hanem világszerte is ismert, éppen ezért a márka nevéhez és az általa képviselt brandhez megfelelően kell nekünk is teljesítenünk. Bízom benne, hogy az eddigi eredményeink mellett a következő szezonokban is méltóképp képviselhetjük a márkát pályán belül és kívül is. Hosszú múltra tekint vissza csapatunk és az Audi Hungaria kapcsolata, és éppen ezért örülünk, hogy folytatódik a 2007 óta fennálló együttműködésünk. Köszönjük a támogatást, büszkén viseljük a továbbiakban is at Audi nevet és használjuk a prémium járműveket." - nyilatkozta Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke. 

2006 óta a Győri Audi ETO KC 5 Bajnokok Ligája győzelmet, 12 Magyar bajnoki címet, és 14 Magyar Kupa elsőséget szerzett.