A Leány Serdülő II. osztály nyugati csoportjának 4. fordulójában Budaörsön vendégszerepelt a Győri Audi ETO KC korosztályos együttese. A Kerékgyártó Zsolt vezette együttes magabiztosan győzött, és veretlenül vezeti csoportját.

Kiválóan alakul a szezon Akadémia IV-es csapatunk számára, hiszen a lejátszott négy mérkőzésből eddig az összeset megnyerték fiataljaink. Legutóbb 20 – 14-es félidei vezetés után, 43 – 26-ra győztek Kerékgyártó Zsolt tanítványai Budaörsön.

„Az új Covid protokoll bevezetése utáni első meccset idegenben játszottuk. Szerencsére megfelelő, de nem teljes létszámmal tudtunk kiállni a mérkőzésre. Ezúton is köszönöm a szülők támogatását, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy nagyobb zökkenők nélkül átvészeljük ezt a nehezebb időszakot, amíg elérjük a közel teljes átoltottságot a csapatban. Az összecsapás egyértelmű sikert hozott. Az első pillanattól kezdve irányítottuk a játékot és bár akadtak néha kisebb-nagyobb kihagyásaink, a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Ez a meccs is jól szolgálta a felkészülésünket.” – nyilatkozta a vezetőedző.

Leány Serdülő II. osztály

Moyra-Budaörs - Győri Audi ETO KC III (14 – 20) 26 - 43 

Győri Audi ETO KC III.: Ackermann Léna (k) – Takács Maja Márta 3 – Tagai Virág – Pásztor Emília – Horváth Réka 5 – Molnár Zsófia 2 – Vajda Luca 7 – Nagy Szofi Natasa 4 – Szalai-Nagy Zita 7 – Dobák Csenge 3 – Falusi Luca – Schmél Zoé Flóra 4 – Végh Zorka Júlia – Czébán Lili 8