A DELO EHF Bajnokok Ligája negyedik fordulójában a Győri Audi ETO KC Dániában, az Odense otthonában vendégszerepelt. Az első játékrészt végig uralta csapatunk, Solberg védéseinek és a stabil védekezésnek is köszönhetően öt gólos győri vezetéssel mehettek szünetre a csapatok. A második félidőben tovább folytatódott a magabiztos győri kézilabda, így egy magas színvonalú mérkőzésen 31 – 26-os győzelmet arattunk Dániában.

Crina Pintea már el sem utazott a kerettel Dániába, hiszen a román válogatott Európa-bajnoki selejtező mérkőzésén izomsérülést szenvedett, viszont Estelle Nze Minko felépült sérüléséből, így már a csapat rendelkezésére állhatott a mérkőzésen. Ambros Martín a Schatzl, Hansen, Oftedal, Brattset, Kristiansen, Lukács hatosnak és Solbergnek a kapuban szavazott bizalmat. A mérkőzés első találatára öt percet kellett várni, amikor egy labdaszerzés után Schatzl vette be a dánok kapuját (1 – 0). Tíz perc elteltével három góllal, 6 – 3-ra vezettek Oftedalék. A remek kapusteljesítménynek, és a remek védekezésnek köszönhetően 16 perc elteltével 9 – 6-ra vezetett csapatunk. A hazaiak időkérése után egy kettős emberhátránynak is köszönhetően közel került az egyenlítéshez az Odense, de végül stabilizálta csapatunk az előnyt. A cserék Minko, Blohm és Ryu gólokkal szálltak be a meccsbe. Végül ötgólos, 16 – 11-es győri vezetéssel ért véget a játékrész.

Brattset találattal indult a második félidő, és a 37. percben már 20 – 14-re vezetett csapatunk. A 42. percben Stine Oftedal egész pályás góljával már hét gól volt a különbség a két csapat között. Továbbra is kiválóan működött csapatunk védekezése, és negyedóra elteltével már nyolc góllal 26 – 18-ra vezettek Solbergék. A végjátékra hat gólos győri vezetéssel fordultak a csapatok (27 – 21). Az utolsó percekben is tartotta magabiztos előnyét csapatunk, és végül 5 gólos győzelmet arattunk az Odense ellen.

Ambros Martín: „Mindig nagy kihívás az Odense ellen játszani, de összességében jó mérkőzést játszottunk. Élvezték a lányok a játékot és ez látszott. Úgy sikerült minden, ahogy elterveztük. Intenzív mérkőzést játszottunk végig.”

Estelle Nze Minko: „Tudtuk, hogy kemény mérkőzésre kell számítanunk Dániában, de úgy gondolom összességben jól teljesítettünk. Fontos volt, hogy jó formában lépjünk pályára és minden lehetőséget kihasználjunk. De nem csak a játék, hanem a hangulat is nagyon jó volt, köszönjük a szurkolóinknak, hogy ide is elkísértek minket.”