Hamarosan újra hazai pályán játszik csapatunk a Győri Audi ETO KC. A K&H női kézilabda liga 5. fordulójában a Szombathely együttesét, a Bajnokok Ligája 6. fordulójában pedig a svéd IK Sävehof együttesét fogadjuk az Audi Aréna Győrben. Jegyek még kaphatóak a találkozókra.

A válogatott időszakot, és az idegenbeli BL mérkőzést követően újra az Audi Aréna Győrben lépnek pályára lányaink. 2021. október 20-án a Szombathely ellen szurkolhatunk kedvenceinknek hazai pályán a K&H női kéziilabda ligában. Ezt követően október hónapban még egy hazai mérkőzést játszik csapatunk, az IK Sävehof ellen, novemberben pedig a Ferencváros és a török Kastamonu elleni mérkőzés vár Hansenékra Győrben.

A mérkőzések az aktuális kormányrendelet értelmében csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, a 18. életévét be nem töltött fiatalok védettséggel rendelkező felnőtt kíséretében megtekinthetik a mérkőzéseket.

A belépőjegyek árai a 2021/2022-es szezonra:

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akik a 2019/2020-es szezonban a Szombathely, illetve a Ferencváros elleni találkozókra érvényes belépőjeggyel rendelkeztek, (ez a két hazai mérkőzés a 2019/2020-as szezonban a bajnokság lezárása miatt nem került lejátszásra, a 2020/2021-es szezonban is érvényesek lettek volna az eredeti belépőjegyek a két mérkőzésre, azonban a pandémiás helyzet miatt mindkét találkozót zárt kapuk mellett kellett lejátszani) hogy a megváltott belépőjegyeikkel be fognak tudnak jönni a mérkőzésekre, az eredeti jegyek vonalkódjai működni fognak az őszi találkozókon.