Hosszú idő után újra kétkapus dobójáték megmérettetést szervezett a Győri Audi ETO KC a klub utánpótlásban résztvevő csapatoknak. A versenyre 14 hat-hét éves fiatalokból álló csapat jelentkezett.

A pandémia miatt több mint másfél év után rendezett először kétkapus dobójáték tornát utánpótlás játékosink részére klubunk. A helyszín ezúttal Dunaszeg volt, ahol zárt kapuk mögött zajlottak a mérkőzések 14 csapat között. A lelkes ifjú kézilabda-palántákból álló csapatok egyszerre három pályán játszották a mérkőzéseket.

 A tornát meglátogatta Róth Kálmán a Győri Audi ETO KC Akadémia szakmai igazgatója, valamint Görbicz Anita klubunk sportigazgatója is.

A tornát végül a Lébény „A” csapata nyerte meg, második helyen a Győrszentiván „A” együttese végzett, míg a dobogó harmadik fokára az Ikervár játékosai állhattak fel. A gyerekek számára nagy örömöt és plusz motivációt jelentett Görbicz Anita jelenléte, aki a díjak átadásában is közreműködött, és természetesen a közös fotózáson is részt vett.

A nagy sikerre való tekintettel klubunk tervezi további tornák szervezését a legkisebb korosztály számára, de ez természetesen a járványhelyzet alakulásától függ leginkább.

A torna végeredménye:

  1. Lébény „A”
  2. Győrszentiván „A”
  3. Ikervár
  4. Gárdonyi „B”                  
  5. Lébény „B”
  6. Győr „C” 
  7. MKC SE                          
  8. Győrszentiván „B”
  9. Dunaszeg „B”
  10. Dunaszeg „A”
  11. Gárdonyi „A”
  12. Győr „A”
  13. Győr „B”
  14. Gárdonyi „C”