Az idei utolsó hazai Bajnokok Ligája mérkőzésen a Győri Audi ETO KC az újonc török Kastamonu együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Magabiztos védekezésének és a gyors, pontos támadásainak köszönhetően már az első félidőben 10 gólos előnyt alakított ki csapatunk, így a második játékrészben csak a különbség mértéke volt a kérdés, végül 17 gólos, magabiztos győzelmet aratott csapatunk.

Ryu Eun Hee a mai találkozón pihenőt kapott Ambros Martín vezetőedzőtől, míg Faluvégi Dorottya sérülés miatt továbbra sem állhatott szakvezetőnk és a csapat rendelkezésére, viszont Crina Pintea újra játszhatott. Csapatunk a Fodor, Despotovic, Oftedal, Blohm, Nze Minko, Lukács támadósorral, és Solbeggel a kapuban kezdte meg a találkozót. A találkozó egy Oftedal góllal indult, és a tizedik percben már három góllal vezetett csapatunk (6 – 3). Fodor góljával a tizenkilencedik percben öt gól volt az előnyünk (11 – 6). A sérülésből visszatérő Crina Pintea szerezte csapatunk tizennegyedik gólját, ezzel már nyolc volt a két együttes közti különbség (14 – 6). A félidő végére tovább nyílt az olló a két együttes között, és végül 19 - 9 győri vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben Laura Glauser érkezett a kapuba. Továbbra is tartotta magabiztos előnyét csapatunk, és a 41. percben kilenc góllal vezetett a török ellenfele ellen (24 – 15). Közönségszórakoztató játékkal és mesés gólokkal kápráztatták el lányaink a szurkolókat. A félidő derekára tovább növelte előnyét csapatunk és már 11 gól volt a különbség (28 – 17).  Az utolsó tíz percben fokozott tempóra kapcsoltunk és végül 37 - 20-ra győztünk az újonc Kastamonu ellen.

Ambros Martín: „Valóban nem könnyű itt játszani, gratulálok az ellenfélnek, hiszen egy percig sem adták fel. Nehéz szezonunk van hiszen sok mérkőzést játszik a csapat szerda-szombat ritmusban. Koncentráltan játszottunk végig, sikerült megvalósítani céljainkat a mérkőzésen. Igazi nagybetűs CSAPATMUNKA volt.  Haladunk tovább mérkőzésről mérkőzésre. Kicsit hiányzik a régi teltházas aréna, remélem legközelebb minél többen eljönnek és buzdítják a csapatot, mert ez nagyon sokat segít nekünk!”

Háfra Noémi: „Ilyen meccsen kell a legjobban koncentrálni, és ezt meg mutattunk, hogy működik. Igazi csapatként, egymás kezét fogva megyünk előre. Indításokból tudtunk fontos gólokat szerezni, és a védekezésünk is kiválóan működött, úgy gondolom ezzel sikerült győzni.”