A Győri Audi ETO KC a 2021-es év utolsó mérkőzésén november 20-án, szombaton a török Kastamonu otthonában lép pályára. A DELO EHF Bajnokok Ligája 8. fordulójára kiírt találkozóval már a csoportkör visszavágói kezdődnek meg. Az összecsapás magyar idő szerint 18 órakor kezdődik, és a Sport1 élőben közvetíti.

Csapatunk a BL mezőnyében egyedüliként továbbra is hibátlan mutatóval várja a szombati fordulót.

A múlt heti összecsapáson magabiztos 37 – 20-as győzelmet arattunk a Kastamonu felett az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésen egy percig sem forgott veszélyben a két pont sorsa, hiszen az első perctől kezdve uralták a játékot Hansenék. A szombati mérkőzésen a legeredményesebb győri játékos Estelle Nze Minko volt 6 találattal, míg a másik oldalon az egykori győri Jovanka Radicevic 11-szer volt eredményes.

A Győri Audi ETO KC csapatából pihenő kapott a mérkőzésre Amandine Leynaud és Lukács Viktória, helyettük ott van a keretben Crina Pintea, valamint ujjtörése után először lesz nevezve Faluvégi Dorottya. Az első mérkőzés tapasztalatai alapján nem számíthatunk könnyű összecsapásra, hiszen hazai pályán teljes erőbedobással küzdenek majd a törökök, ettől függetlenül kizárólag a győzelem és a két pont megszerzése a cél.

A találkozót a Marija Ilieva, Silvana Karbeska játékvezető páros vezeti, és a Sport1 élőben közvetíti.

A B csoport állása 7 forduló után:

  1. Győri Audi ETO KC 14 pont
  2. Metz Handball 10 pont
  3. 3 CSZKA 9 pont
  4. Vipers Kristiansand 8 pont
  5. Odense Handbold 8 pont
  6. IK Sävehof 4 pont
  7. Krim Ljubljana 3 pont
  8. Kastamonu Belediyesi GSK 0 pont