A DELO EHF Bajnokok Ligája idei utolsó mérkőzésén a Győri Audi ETO KC a török Kastamonu otthonában vendégszerepelt. A találkozó sorsa a gyors lerohanásoknak és kemény védekezésnek köszönhetően már az első félidőben eldőlt. 38 – 22-esgyőzelmével csapatunk hibátlan őszt zárt.

A mai mérkőzésre Amandine Leynaud és Lukács Viktória pihenőt kapott, míg ujjsérüléséből felépülő Faluvégi Dorottya újra a keret tagja volt. Ambros Martín vezetőedző az idei utolsó mérkőzésen a Fodor, Háfra, Blohm, Nze Minko, Ryu, Faluvégi hatosnak, a kapuban pedig Laura Glausernek szavazott bizalmat. Háfra Noémi találatával indult a mérkőzés, majd egy indítás után Estelle Nze Minko talált be a törökök kapujába (2 – 0). Csapatunk kemény védekezésének és gyors lerohanásainak köszönhetően a 13. percben már 9 – 4-re vezetett. A félidő utolsó tíz percére 14 – 6-os győri vezetéssel fordultak a csapatok. A visszatérő Faluvégi góljával a 24. percben már tíz gól volt a különbség együttesünk javára (17 – 7). A játékrész egy időntúli szabaddobással zárult, ami Pintea kezében elakadt, így 19 – 9-es győri előnnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidő egy indításból szerzett Brattset góllal indult. Továbbra is jól működött csapatunk védekezése, és a 40. percben tizenegy góllal 24 – 13-ra vezettünk. A félidő derekán több hiba csúszott a támadójátékba, így faragtak a hátrányukból a törökök (29 – 19), de  Glauser lehúzta a rolót, és pillanatok alatt újra több mint 10 volt a különbség csapatunk javára (31 – 19). A mérkőzés utolsó 10 percére már 13 gólos győri előnnyel fordultak Háfráék (33 – 20). Ryu időn túli hetesével végül magabiztos, 16 gólos győri győzelem született csapatunk idei utolsó Bajnokok Ligája mérkőzésén idegenben.