2021. december elsején, szerdán reggel 9 órától indul a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC januári és februári hazai mérkőzéseire. A most megnyíló időszakra három hazai Bajnokok Ligája és négy magyar bajnoki mérkőzésre lehet belépőjegyet venni az Audi Aréna Győrbe! Ideális karácsonyi ajándék sportbarátoknak, lepd meg Te is szeretteidet ETO meccsbelépővel!

Elindul a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC 2022-es mérkőzéseire. Jövő év januárjában csapatunk először hazai pályán az MTK ellen játszik január 12-én, majd három nap múlva, 15-én a Metz együttesét fogadja a Bajnokok Ligájában. Január 23-án a dán Odensee együttese, majd január 29-én a DVSC Schaeffler érkezik az Audi Aréna Győrbe.

Február 9-én a Siófok csapata, 12-én pedig a szlovén Krim Ljubljana lesz Anne Mette Hansenék ellenfele hazai környezetben. Február hónapot egy Alba Fehérvár elleni mérkőzéssel zárja csapatunk 25-én.

A jelenleg érvényben lévő kormányrendelet értelmében a mérkőzések csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatóak. A 18. életévüket be nem töltött személyek csak abban az esetben vehetnek részt a találkozón, ha van érvényes védettségi igazolványuk, vagy kísérőjük olyan felnőtt, aki rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal. A sportesemények csak maszkban tekinthetőek meg. Amennyiben a kormányintézkedésekben, a mérkőzésekkel kapcsolatban változások lesznek, arról értesítjük szurkolóinkat.

A jegyek elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

Gyere, és szurkolj a lányoknak személyesen az Audi Aréna Győrben!

Jegyárak a 2021/2022-es szezonra: