A korosztályos nemzeti csapatok decemberi összetartásán hét akadémiai játékosunk képviseli a Győri Audi ETO KC-t, öten a serdülő, míg ketten az ifjúsági válogatottba kaptak meghívót.

 

2021. december 12-én a Penszki Gergely vezette serdülő válogatott Lipóton kezdte meg a felkészülését a hétvégi Olimpiai Reménységek Versenyére, amelyet a lengyelországi Szczyrk-ben rendeznek meg. A csapat tagjai 4 napos edzőtábor után érkeznek meg Lengyelországba, ezeknek a játékosoknak ez a torna az első nemzetközi megmérettetés a jövő évi világversenyek előtt. A 16 fős keretbe a Győri Audi ETO KC Akadémiájáról öt játékosunk került be, név szerint Horváth Lili, Kiss Diána, Rédecsi Polett, Szár Evelin és Varga Dalma, valamint a stáb tagja Kun Attila, aki a serdülő válogatott másodedzői posztját tölti be.

December 12-19. között az ifjúsági válogatott Siófokon edzőtáborozik, Bohus Bea szövetségi edző keretébe Farkas Júlia és Varga Virág kapott meghívót.   A csapat tagjai a Négy Nemzet-tornáján vesznek részt Siófokon, pénteken az orosz, szombaton a francia, vasárnap a dán válogatott ellen lépnek pályára.

Jó munkát és sok sikert kívánunk a lányoknak a válogatottakban is!