Már tradicionálisnak mondható szponzori kapcsolat hosszabbodik meg a Győri Audi ETO KC és a Patent Csoport között. Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke, Kocsis Róbert a Patent Csoport vezérigazgatója megegyeztek a szerződés meghosszabbításról.

Múlt héten Győrben, a Patent Csoport központi irodájába találkozott a Győri Audi ETO KC elnöke Dr. Bartha Csaba és Kocsis Róbert vezérigazgató, valamint Bauer László a Patent vezérigazgató helyettese. A találkozó alkalmával sor került a fennálló szponzorációs szerződés meghosszabbítására, amely további egy évre szól.

„A Győri Audi ETO KC csapata Győr város nevét világszerte tette ismerté. Büszkék vagyunk, hogy a lányok mezén 2022-ben is ott lehet a Patent logója. A város kultúrája és sportja mindig is számíthatott ránk, és bízom benne, hogy ezután is segíthetünk a szülővárosunknak, ahol nem csak a cégünk, de a cég vezetői, tulajdonosai is születtek. Fontos nekünk Győr, fontos a kiváló kézilabda csapat!” – nyilatkozta Kocsis Róbert, a Patent Csoport vezérigazgatója.

„Öröm számunkra, hogy egy komoly múltra visszatekintő üzleti kapcsolatot sikerült meghosszabbítanunk. Klubunk számára nagyon fontos, hogy a mérkőzéseket maximális biztonság mellett tudjuk megrendezni. Ennek elengedhetetlen feltétele a megbízható, szakképzett biztonsági szolgálat. A Patent Csoport évek óta nyújtja számunkra ezt a stabilitást, hiszen nem csak a hazai mérkőzések alkalmával, hanem ha szükséges az idegenbeli összecsapásokon is biztosítják a csapat és a szurkolók biztonságát. Örülök, hogy a munkakapcsolatunk mellett, jövőre is támogatóink között tudhatjuk a Patent Csoportot.” – mondta Dr. Bartha Csaba elnök.